Varför hon inte svarar i telefonen


Dating kan vara riktigt jobbigt, men också väldigt givande. I de flesta fall förväntar vi oss att dejting bör vara ett ömsesidigt engagemang, men tyvärr verkar det vara så att män ständigt visar mer. Eftersom dating kan vara en svår uppgift för dig som man, behöver du strategier och mål för att behålla din kvinna. Oavsett var du träffade tjejen, alltså på krogen eller på en park, var som helst, så vill du veta varför hon inte svarar i telefonen. Kanske behöver du  hjälp och läs då dessa sju skäl till varför hon inte svarar i telefonen.

1. Hon är inte intresserad av dig
Trots att en kvinna ger ut sitt nummer till dig så är hon inte intresserad och väljer att inte ta dina samtal. Många kvinnor ger dig telefonnumret för att de inte vågar säga nej, eller kanske för att de gillar uppmärksamheten.

2. Hon är upptagen och du inte gjorde tillräckligt för att få hennes uppmärksamhet.
Enbart det faktum att hon gav dig sitt telefonnummer betyder inte att hon tänker på dig. Det kan vara så att hon gav sitt nummer bara för att bli av med dig, eller för att lägga på en extra på sin kontaktlista.

3. Hon är i en annan relation.
Av uppenbara skäl så finns det många kvinnor som inte svarar för att hon är redan i en relation och hon vill inte ha något som distraherar från den relationen.

4. Du verkar inte seriös
Många kvinnor kanske letar efter en seriös man, någon de kan se en framtid hos. Om du inte verkar seriös nog, kan inte lova en framtid, du kan inte stödja henne ekonomiskt, barnslig helt enkelt, kommer hon inte svara.

5. Hon försöker testa dig
Det kan också vara så att tjejen vill testa hur seriös du är till att vilja ha ett förhållande och undviker därför dina samtal. Tro mig, det kan mycket väl vara så, så håll tålamodet uppe och ge inte upp alltför tidigt.

6. Hon är inte redo ännu
Hon kanske känner sig rädd, inte redo för att gå in i en relation. Därför kan det vara bra att inte ge upp för tidigt här heller, för att ”tjata” lite på henne, men gå inte för långt.

7. Hon överväger fortfarande alternativen.
Hon kanske träffar flera killar och kan inte bestämma vilken hon vill ha, och därför inte svarar i telefonen.