Vad män letar efter hos kvinnor i stora drag


Alla män är olika, självklart är det så. Men många män tycker de här personlighetsdragen är riktigt sexigt hos en kvinna!

Hur kvinnan visar sig på social media…

Hur du presenterar dig själv som kvinna säger mycket om vem du är. Att presentera sig själv är enkelt idag på social media, och det är definitivt något man kollar på om man har ett intresse för någon. Män vill inte ha en kvinna som är överallt och gör allt med alla. Det var en annan sak på högstadiet när man ville ha den populäraste tjejen, men riktiga män vill ej spela dessa spel. Män gillar kvinnan som är lite mer enkel, kanske sitter hemma och läser en bok istället för att gå ut och bli full med vänner på helgerna. En lite lugnare tjej eller kvinna som inte visar allt på social media är mer spännande och låter en man ta reda på vem hon är själv.

Att vara vacker…

Det här med att vara vacker, ja det är ju positivt att vara vacker på utsidan. Men att vara vacker har allting med att göra vem kvinnan är på insidan också. En man vill ha en kvinna som är genuin och äkta. En kvinna som kan skratta okontrollerat utan att bry sig, och som även har lite humor och inte tar allting så allvarligt. En kvinna som kan vara sig själv. Och inte bryr sig om att vara perfekt eller se perfekt ut.

En kvinna som också vågar…

Man är väldigt fysiska av sig och en kvinna som tar en man i handen, en kvinna som kan kyssa en man utan förvarning, en kvinna som kan initiera och ge en kram och fråga hur dagen har varit är något som naturligt gör att mannen blir lite varm inombords. Det är precis som för kvinnor någonting som gör att man känner sig önskad.

Intelligens

Stimulerande konversationer gör att en man blir galen. Intelligenta kvinnor som vet någonting om världen runtomkring, och kanske har ett intresse av att göra det till en bättre plats. En kvinna som kan tänka kritiskt och vara ambitiösa, det är riktigt sexigt. Det ska liksom finnas mer hos en kvinna än en designer handväska.

Självförtroende…

Det är sexigt med självförtroende hos en kvinna. En kvinna som kan inspirera och få en man att vilja nå sina drömmar. En kvinna som vet vad hon vill och väntar inte på att en man ska ge henne allt, och även tycker om sig själv och sin kropp. Detta bidrar också till en bättre sexuell upplevelse.

En man vill ha en kvinna i sin äkta form, inkluderat alla fel!