Vad man gör efter att man fått någons nummer


Det gick bra när ni träffades för första gången, eller snackade på telechat eller kanske skrev på en dejtingapp. Du fick hennes facebook, telefonnummer eller annat. Hon verkade väldigt intresserad av dig! Men helt plötsligt så slutade kontakten där. Vad hände och vad gjorde du för fel?

Om ni träffades ute på krogen till exempel och du försökte få hennes nummer och hon sa ja så är chansen stor att hon gav dig numret för att hon var full eller helt enkelt ville att du skulle sluta fråga. Om du däremot fick hennes kontaktuppgifter via telechat eller annat så finns det en stor chans att hon vill prata med dig mer. Så därför är det viktigt att du gör det på rätt sätt.

Vänta inte för länge med att skriva eller ringa

Glöm att spela svårfångad och vänta inte för länge. Det är bättre om du kontaktar henne så snart som möjligt annars så märker hon att du spelar eller kanske tror hon du inte är särskilt intresserad. Det som är så bra med att skriva meddelanden är att man behöver inte svara direkt. Så därför är det viktigt att du inte är klängig och skriver hela tiden, ibland flera meddelanden på raken. Om hon inte svarar på en dag så är det lugnt, det finns ingen anledning att svara någon direkt när man pratat 1 gång förut. Man kan därför ge personen lite tid. Men är det så att personen väntar med att svara dig på en vecka då kanske du bör anta att personen inte är särskilt intresserad även om hon var det från början.

Det kanske inte har något med dig att göra alls om personen inte svarar. Det är lite så med dejting numera. Det finns så mycket med dejting att människor kan känna sig lite överväldigade. Så de ger sig in i något sådant och sen så drar de sig undan för att de har mycket annat i sitt liv. Eller så har personen hittat någon annan att prata med och tyvärr släppte hen intresset för dig.

Låtsas inte som att du är upptagen när du svarar hon tillbaka. Men känn inte att du behöver svara direkt heller. Det är bättre att skriva att du är lite upptagen idag med jobb och så vidare och du gärna vill snacka senare till exempel. Det finns en risk att om du svarar henne direkt även när du är stressad att konversationen blir tråkig. Det kan skapa mindre ”passion”.

Skriv en bra tid

Om ni inte har skrivit så mycket än och du bara skriver på natten så är det inte bra. Att skriva på natten ger ett intryck av att du sitter och skriver med många tjejer på natten och det verkar lite som att du inte är intresserad av något annat än att ligga.

Det finns inga regler om vad exakt du ska göra. Lita på din magkänsla och gör vad du tror är rätt! Tänk efter vad du skriver och gör så går det bra. Generella tips är att inte skriva för långa meddelanden eller för många. Djupa konversationer kan ni ta på telefon eller när ni träffas. Fråga inte för mycket som vad hon gör och massa följdfrågor på det. Håll konversationerna lätta och lekfulla. När ni väl har skrivit ett tag så testa lite då och då med en ”inbjudan” till att träffas eller snacka på telefon. Om hon gång på gång säger nej så kan du anta att hon inte är så intresserad just nu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154