Vad är telechat?


Vad är telechat är en fråga du kanske ställer dig själv om du bara har en liten aning om vad det är, kanske hört en rekommendation från en vän, eller så har du inte någon aning alls. Telechat är ett väldigt enkelt koncept egentligen, mycket enklare än internet-dejting och skulle vilja säga 100 gånger enklare än vanlig dejting.

Telechat behöver dock inte vara dejting. Telechat är snarare granne med internet-chat, eftersom man chattar via telefon istället via tangentbordet. Telechat går ofta ut på att man flörtar med någon, de är det vanligaste sättet att använda sig utav det. Men det är även vanligt att telechatta för att man vill prata med en ny människa om vad som helst.

Telechat innebär att man chattar via telefonen. Detta har funnits sen 80-talet men blivit mer populärt på senare tid då tjänster som Myshörnan tagit Sverige med storm!

Telechat är oftast väldigt enkelt och billigare än internet-dejting. Det innebär bara att man ringer ett nummer och behöver knappt förbereda sig på någonting. Det finns alltid tydliga instruktioner på linjen som berättar hur man ska göra.

Det du gör på en Telechat linje är helt upp till dig. Du kan ringa Telechatt för att prata om någonting, för att flörta, för att få en dejt, för att få en ny vän. Ja det är liksom vad som helst, precis som på en chatt på internet.

Det som också är viktigt att veta är att du kommer vara helt anonym på en Telechatt linje. Du väljer själv vilka uppgifter du lämnar ut och behöver inte skapa en profil.