Vad är ett långdistansförhållande 1


Ett långdistans förhållande (LDR) är en romantisk relation mellan två människor som bor långt ifrån varandra och inte kan ses så ofta.

Internet och möjligheten att telechatta har gjort det möjligt att få ett långdistansförhållande att fungera.

Att vara utan den fysiska kontakten är en utmaning. Det tar inte lång tid innan man börjar inse att, fan, skulle verkligen behöva lite pussar och kramar från den här personen. Ett långdistans förhållande är baserat mer på ord än andra förhållanden. Kommunikationen är därför av största vikt, och engagemanget när ni har era konversationer!

De flesta, men inte alla, långdistansförhållanden innebär att man ses någon gång i alla fall. Oavsett om det är någon gång i månaden eller någon gång per år, så är det ett långdistansförhållande. När ni väl ses, så är dessa stunder väldigt betydelsefulla och minnesvärda. Upplevelserna ni har tillsammans då, även om det är t.ex. att storhandla tillsammans, kan ge er mer glädje än i ett vanligt förhållande!

Det finns många fördelar, men också nackdelar med ett långdistansförhållande. Ett långdistansförhållande är dessutom inte för alla!

Borde du ha ett långdistansförhållande?

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Emma Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Emma
Guest
Emma

Hej! En kile i snapchat som jag gillar han bor ganska långt ifrån mig och gilar honom. Men han vill ta det längre och telechatta med mig. Jag är skitskraj. Vi pratar mest på engelska. Jag tycker det är läskigt att prata med hnom på telefon och hittar på ursäkter för att inte prata med honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag tycker ju om honom men vet inte hur jag ska bli av med den rädslan.