Tips för att verka mer självsäker hos kvinnor 1


Det är bra att vara sig själv när man träffar någon, för om du inte visar ditt rätta jag så lär hon ju inte känna dig. Men ibland så går det inte riktigt hem hos killar någonsin. Kanske blir första dejten av sedan så händer inget mer. Här kommer lite tips för att verka mer spännande i början så hon vill ses igen!

Låt bli att nämna hennes killvänner!

Osäkerhet är någonting som kvinnor ofta tycker är osexigt hos män. Ett sätt för kvinnor att se om en kille är osäker är om han börjar prata negativt om hennes killvänner. Speciellt om han inte ens har träffat hennes tjejvänner och inte känner tjejen så väl. Tänk i alla fall på att inte göra detta. Grejen är att även om dessa killvänner är mer än kompisar för henne så gör du bort dig genom att se ut som att du är rädd för konkurrens. Fokusera på hur du ska vinna över henne istället!

Låt henne inte vara säker på att du hör av dig igen

Om ni har en telefon konversation och du avslutar den med någonting som avslöjar att du ska höra av dig igen. Först så dödar du spontaniteten genom att vara förutsägbar. För det andra så finns det nu ingen chans att hon kommer ringa dig, eftersom hon måste nu vänta på ditt telefonsamtal.

Låt henne inte veta att du gillar henne för tidigt!

När en kvinna nämner någonting som hon gillar att göra så använder ofta en man detta som en möjlighet att hinta om en framtida dejt. Till exempel så kanske hon säger att hon älskar Grekisk mat. Så säger du ”Ja! Men det gör ju jag med! Vi borde gå ut och äta grekisk mat någon dag?” Sluta med det. Det låter helt okej i teorin, men kvinnor behöver lite mer av en utmaning.  Om du redan börjar prata om att gå ut igen under första dejten så vet hon ju redan att du tycker om henne. Det roliga är över för henne liksom.  Visst det kan vara kul att ha en slags connection med någon första gången ni ses. Det är jättebra att det finns roliga aktiviteter ni kan göra tillsammans. Men låt henne inte veta att du är så pass intresserad så snart för då kanske hon ser dig som vilken som helst kille hon har träffat. Det blir liksom ingen spänning.

Fråga inte henne varför hon inte har svarat på dina meddelanden!

Detta kan vara ett sådant misstag som många killar gör när de inte får svar tillbaka från en tjej som de gillar. Det kan vara svårt att låta bli att fråga ”varför har du inte svarat på mina meddelanden?”, men det är ett riktigt stort tecken på osäkerhet att göra det. Det bästa är att bara ignorera det och låtsas som det inte har hänt. Om du nämner att hon inte har svarat på meddelanden så visar du för  det första att du bryr dig  väldigt mycket redan. Och för det andra så ger du henne skuldkänslor.

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentera
Oldest
Newest Most Voted
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 1405 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 955 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 263 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154
Ali
Ali
5 years ago

Ja