telefonsex, tips!


När du har telefonsex menas det att du och en annan försöker göra varandra upphetsade. Det som saknas är beröringen och därför är ordval och ljud extra viktiga. Telefonsex kan du ha via en telechat.

Är telefonsex som riktigt sex egentligen och kan man njuta av det? Nja alltså det är ju absolut inte alls som ”riktigt sex” men det är en form av sex. Det passar dig kanske mest som har en partner på distans eller inte vågar ha ”vanligt sex” med din partner ännu. Det kan också vara steget vidare om du hittat någon via telefonchat eller via nätet och vill krydda till det lite.

Det är dock viktigt att du vågar bjuda på dig själv lite, bra telefonsex får man om båda vågar gå lite längre, även om det känns löjligt först så kan jag garantera att det som du tror är att gå för långt inte är det! Det finns ju dock gränser med allt haha, så allt som går inom ramen av att din partner blir upphetsad blir bra.

Skicka gärna bilder till varandra medans, det kan gör det ännu mer spännande. Då kan det vara bra att använda sig av Snapchat t.ex.