Tele chat och telefonsex TIPS


En fördel som man kanske inte bryr sig om särskilt mycket men är ändå relevant är att telefonsex via tele chat är riskfritt och man behöver inge skydd. Du kan även fantisera ganska fritt om du bara vet hur personen låter på telefonen, men många gånger vet man redan hur personen ser ut via bilder eller träffar.

Om du använder dig av telechat-tjänster så är det förmodligen så att du inte träffat personen förut och då kan det vara skönt att inte behöva tänka på risker med sex.

Det man gör vid telefonsex är helt enkelt prata sig till var du vill känna njutning och röra dig själv.

Se till att det finns tid när du ska ha telefonsex hos båda parter. Du kan inte veta hur bra, dåligt telefonsexet kommer vara eller hur uttråkad du kommer vara eller hur upptagen du kommer vara.

Tips på saker man kan säga för att inleda telefonsex via telechat är ”vad har du på dig”, eller säga vad du vill att den andra ska göra, eller hur kåt du är för tillfället eller va du vill göra med den andra personen.

Var inte rädd för att säga det du vill, speciellt om du ändå inte vill prata vidare med personen. Om du har ett förhållande med personen eller vill prata vidare så kanske du inte bör säga saker som inte är 100% säker att den andra gillar. Typ prata om aliens kanske inte är upphetsande för alla.

Viktigt är det att båda känner förtroende för varandra för att det ska bli bra. Det kan vara riktigt intensivt med telefonsex då det handlar om bilder och fantasier från ditt huvud, så trygghet är som vid vanligt sex en viktig del.

Bra telefonsex inleds ofta naturellt med kläder på, lampor på och vanliga diskussioner som sedan inleds till något annat.

Beskriv så mycket som möjligt. Det är ett riktigt bra tips. Om du ska säga att du älskar att bli slickad, säg inte bara det utan säg exakt var du vill bli slickad och hur.