Situation: Hon svarar inte efter du fått hennes nummer!


Du har fått hennes nummer eller Facebook eller vad som helst. Kanske träffades ni på Telechat eller kanske träffades ni ute någonstans. Så vad ska du göra nu? Det är klart att du ska skriva till henne och bjuda ut henne. Vi säger att du har gjort det. Hon svarar dock inte. Du tänker: ”Är hon upptagen eller? ” och du försöker att kontakta henne igen senare samma dag. Du får fortfarande inget svar. Du ringer och ringer och till slut så får du ett svar. Du kanske förväntar dig att hon ska svara dig lika trevligt som när hon gav dig sina kontaktuppgifter från börjar, men istället så låter det som att hon försöker komma på ursäkter att inte träffa dig. Hon säger att hon kommer återkomma till dig och det gör hon inte. Du förstår ingenting och frågar dig själv ”Vart gick det fel?”

I det här läget kan du antingen välja att ge upp. Eller så kan du fortsätta försöka. Här kommer lite tips.

Prova att inte kontakta henne på 36-48 timmar. Om du lyckas med det finns en större chans att du inte verka desperat. Ett exempel på vad du inte ska göra är att kontakta henne direkt efter ni senast hördes. Det tar bort all spänning. Kvinnor älskar spänning!

Se bara till att du inte väntar för länge efter 48 timmar. Om det tar mer än 4 dagar och hon faktiskt är intresserad i dig så kommer hon istället vara sur eller irriterad på dig och ge upp.De flesta tjejer känner sig mest komfortabel med att skicka sms innan prata i telefon. Det är bra för dig, då kan du tänka igenom ordentligt vad du ska skriva om du e nervös. Målet är nu att du ska få henne att gå ut med dig, men det kommer inte fungera om du frågar på en gång. Värm upp henne lite med sms, sedan kanske på telefon, och sedan kanske ni kan träffas.När du skriver till henne så låt henne veta att du är på hennes radar och att du kommer att kontakta henne snart.

Generellt vill du hålla meddelande korta och charmiga. Skriv inte för mycket och försöka läsa av om hon har tid att skriva med dig just nu eller inte. Ett sätt att ta reda på det är att kolla vad hon gör just nu. Om hon säger att hon är på stan med kompisar kanske hon inte vill spendera varje minut med dig. Läs situationen och låt henne skriva det sista ordet och skriv inte tillbaka. Det första du vill göra om du lyckas få prata med henne över telefon så få henne att skratta. Du behöver inte komma i någon djup konversation utan du vill hålla saker på en enkel och rolig nivå tills du bygger upp en sorts tillit hos henne. Du vill få henne att känna sig bekväm med att prata med dig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154