Se självsäker ut och få fler kvinnor


Att vara självsäker är förmodligen en dröm för alla. De flesta vet säkert också om att om man ser självsäker ut så ser man sexig ut. Bland folk i överlag så kan det vara bra att se självsäker ut, man få en annan slags respekt och uppmärksamhet. Som man är det extra fördelaktigt att se självsäker ut, speciellt om man inte har utseendet på sin sida, så kan man se så mycket snyggare ut med lite mer självförtroende.

Att vara självsäker är inte något man bara blir. Men egentligen så kan det räcka långt med att bara se ut som att man är självsäker, och till slut så blir man lite mer självsäker! När man märker att det har en effekt tror jag speciellt att man ökar självsäkerheten. T.ex. kan det vara bra att se självsäker ut om man gör en presentation på jobbet, då får man lyssnarna att respektera en mer och man kan få mer beröm för arbetet man gör. Det är faktiskt så att människor i överlag dras till folk som är självsäkra. Utan att man tänker på det så verkar allting bättre med lite självsäkerhet.

Har du fått en stor blämma på ditt ansikte på morgonen och känner för att gömma dig? Gör det inte, det får det bara att se värre ut! Försök att bara vara komfortabel i dig själv. Så kommer du att se mycket bättre ut.

Ha en bra hållning

Detta är kanske ett förväntat tips. Men innan du scrollar ner se till att du faktiskt har en bra hållning. Med en bra hållning så ser du kanske 1000% mycket mer självsäker ut. 1000% vet jag inte, men det jag vill poängtera är att det är SÅ viktigt.

Förutom att man ser självsäker ut med en bra hållning så undviker du att FÖRSTÖRA ryggen.

Påminn dig själv dagligen att ha en bra hållning. Sätt eventuellt upp en lapp på ditt kontor som säger ”TÄNK PÅ HÅLLNINGEN”. Säg till dina vänner, kollegor och familj att påminna dig så fort de märker att du inte har bra hållning. Ju oftare du över in det, desto oftare så kommer det kännas naturligt för dig. Skit i om folk säger att det ser onaturligt ut för dig,de är bara vana att se dig som en hängande ringaren i Notre Dame…Och ja…så vill du inte se ut.

För att ha bra hållning så stå så ”långt” som du kan. Alltså som att du har en bok på huvudet som inte får ramla ner. Dra dina axlar bakåt. Kolla inte ner i marken och se rakt framåt.

Tänk på att träning kan hjälpa! Yoga, styrketräning… träning får dig alltid att se bra ut.

Om du sitter på ett kontor framför datorn hela tiden så kan det kännas jobbigt att ha en bra hållning. Försök att ställa dig upp i alla fall någon gång i timman. Gå på en kort promenad i kontoret. Eller stretcha lite kanske.

Om du har en dålig hållning så har du säkert haft det i flera år. Det kommer bli jobbigt att göra en förändring men det är definitivt genomförbart. Om du bara spenderar en månad på att tänka på din hållning så kommer det att se bättre ut och du är då en bit på vägen att få kvinnorna!

Hur du pratar är viktigt också

Det största problemet för mig när jag pratar inför en större grupp är att jag tror att jag måste prata fort så att de kan sluta lyssna på mig. Hur deprimerande är inte det? Det är en väldigt dålig inställning. Egentligen borde man endast tänka på att man pratar tydligt och gör lyssnarna intresserade. För det går ju faktiskt.

Att tänka på att prata lite långsammare är viktigt men man kan också öva mycket innan. Öva så pass mycket att du kan dölja din nervositet. Hur märker folk att du är nervös? Mestadels när du är nervös så pratar du snabbare än vad du tror…När du är i det här läget försök att ta några djupa andetag (inte överdrivna) och prata mycket långsamt! Faktiskt så kommer vad du tror är mycket långsamt vara perfekt för dina lyssnare.

Hur ser ditt ansiktsuttryck ut?

Om du känner dig trött på människor i omgivningen, eller stressad för att det är jobbigt att du känner dig så obekväm så är det vanligt att det syns på ditt ansiktsuttryck. Att se ledsen ut, eller stressad, förvirrad osv… ja det är kanske inte det sexigaste för kvinnor att se i alla fall. Och folk kommer vilja prata med dig mindre.

Om du känner dig obekväm i en situation så försök att inte se ut som att du är obekväm. Tänk på din hållning men också hur ditt ansiktsuttryck ser ut. Du kan till exempel le! Inte på ett fejkat sätt, abra ett ärligt och enkelt leende på dina läppar. Du kan öva på att le framför en spegel

Är du rädd att se folk i ögonen?

Tänk på att se folk i ögonen är inte konstigt. Det är trevligt. Du ska inte stirra på någon, och hur du använder ögonen är också viktigt. Du kanske inte vill se ut som dina ögon är fastnålade i någon, men att våga se folk i ögonen och le är viktigt.

Oavsett med vem så har du stora möjligheter att öva på det här dagligen. T.ex. om du är på jobbet så har du möjlighet att alltid hälsa på folk och titta på de i ögonen. Att ge folk ett litet leende och en litet fördröjt ögonkast kan göra den personen glad att få din uppmärksamhet.

Om du är blyg så är det möjligt att du tittar folk i ögonen alldeles för snabbt. Kommer du på dig själv att titta på någon och så fort de tittar på dig så tittar du ner? Det blir ganska tydligt för folk att du inte är så självsäker om du gör det. Försök att stanna kvar med blicken istället för att titta ner. Gör det på ett trevligt sätt. Få personen att känna att du är vänlig och bara trevlig. Det räcker med att du stannar kvar med blicken i någon eller några sekunder.

Du vill vara personen som inte tittar bort direkt! Om du vill bli extra motiverad så tänk på det som en ”stirrar-tävling” för varje interaktion du gör med någon. Så länge du ser trevlig ut och blinkar så kommer du inte se läskig ut. Det kanske blir en utmaning svårare än någonsin för dig, till och med svårare än att ha en bra hållning. Men försök att ta dig igenom det. Faktum är att när du slutar titta ner i marken så kommer du även märka av att andra är blyga. Det kommer att få dig att känna dig mer självsäker!

Sluta upp med att tänka dåliga tankar

Känner du dig som att du är ful, för lång, för kort, för jobbig…gud vet vad. Sluta med det. Sluta med alla dessa tankar. Lev ditt liv och ta din plats i världen. När du känner att du inte tillhör någonstans och att det känns obekvämt. Så tänk på att alla andra är inte perfekta och känner sig 100% tillrätta hela tiden heller. Alla har sina osäkra delar. Om det känns som att du är den enda så är det förmodligen inte så. De är de som lyckas dölja sina osäkerheter som ofta får vad de vill ha. Du vill också kunna göra så.

T.ex. om du ser någon tjej du tycker är snygg på ett mingel. Tänk inte för mycket, ge dig bara 3 sekunder på dig att gå fram. Överanalysera inte. Det mesta blir konstigt om du gör det konstigt.

På en fest eller jobb eller vad som helst så försök att vara den som hälsar först, eller så fort du känner att det finns en möjlighet. Bara övertänk inte. Bara var en del av mängden, det är så enkelt. Övertänker du så blir du nervös.

För att få ett bättre självförtroende behöver du ta risker. Våga bli nekad. Våga utmana dig själv genom att titta folk i ögonen. Överkom dina rädslor. Tänk också på hålliningen!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154