Vad kvinnor vill ha hos män


Kvinnor vill ha män som är genuina och tycker om de för deras personlighet. Kvinnor vill ha män som behandlar de med respekt och är romantiska. Det är viktigt att män är lite romantiska och får tjejen att känna sig speciell. Det absolut viktigaste är att man gör allt man kan för att göra en kvinna glad!

Kvinnor vill inte ha män som spenderar all sin tid på att bevisa hur manliga de är, hur starka, macho eller coola. Kvinnor förtjänar samma respekt som män får av andra män. Respekt är alltså viktigt!

Kvinnor vill ha män som är snälla, tålmodiga, är förstående och empatiska. Oavsett förhållande så är det viktigt att bry sig om varandras känslor. Som man kan du visa att du kan det genom att lyssna och försöka göra tjejen glad! Visa att du bryr dig helt enkelt.

Vänskap mellan en kvinna och man är också viktigt. Det är viktigt att inte bara vara älskare utan också vänner. Det betyder att du visar samma om inte mer respekt till henne som dina vänner.

Det är viktigt att vara mogen, men det är okej att vara lite barnslig då och då. Det är viktigt att vara vuxna när det behövs. Om det finns problem så är det viktigt att kunna kommunicera och prata igenom det som vuxna.

Det är viktigt att stötta en kvinna så gott du kan. Om det behövs hjälp praktiskt eller emotionellt så var där och hjälp så mycket du kan. Det kan innebära att lyssna, kanske bidra ekonomiskt eller ställa upp på andra vis. Om du ställer upp så visar du att du bryr dig.

Det är viktigt för kvinnor att inte känna sig nedvärderade. Visa aldrig att du har fördomar mot kvinnor, till exempel att de inte kan något om teknik eller bilar. Förvänta dig aldrig att kvinnor ska laga mat åt dig och så vidare.

Intelligens är sexigt och det är verkligen någonting som fångar kvinnor. Om du är passionerad om något ämne du kan mycket om så var inte rädd och visa det. Man kan visa intelligens på många olika sätt.

Att ha ett humorsinne är en stor fördel. Att vara rolig gör kvinnor attraherade och det är ett faktum. Alla kvinnor tycker om när en man är rolig. Om du kan få en kvinna att skratta så kommer hon säkerligen tycka du är awesome.

Självsäkerhet är också någonting som kvinnor tycker om. När du är säker på dig själv och dina handlingar reflekterar det så kommer kvinnor bli dragna till dig.

Karismatiska män, män som har charm, män som har en stor personlighet – kan vara oemotståndliga för kvinnor.

En man som har fötterna på jorden med en balanserad livsstil är viktigt. Kvinnor tycker om att träffa män som kan klara sig igenom det mesta. De tycker om någon som kan prioritera sitt jobb, familj, vänner och relationer. Att prioritera kvinnan i sitt liv är självklart essentiellt.

En bra lyssnare är guld för kvinnor. Kvinnor är mer emotionella än män för de älskar att dela. De kan prata i timmar och har massor av historier att berätta och vill att du som man ska lyssna på allt. Om du ger plats för en kvinna att prata och genuint lyssnar, så kommer hon uppskatta det!

En man som är omtänksam och överraskar lite då och då är något som kvinnor helt enkelt inte kan motstå. Det är också det som får kvinnor så avundsjuka när de pratar om det med sina vänner.  Du kan köpa blommor, bjuda på middag eller komma med en fin present då och då. och det behöver inte vara dyrt. Bara någon gång ibland.