Saker kvinnor letar efter hos män


Vad tycker kvinnor om hos män?

Kvinnor vill ha män som är snälla och omtänksamma. De vill ha någon som kan vara ens bästa vän och partner. Mest av allt, någon som får de att må bra.

Intelligens är sexigt och det är verkligen någonting som fångar kvinnor. Oavsett om det är att informera om den senaste nyöppningen av en resturang eller att lära de något nytt, t.ex. om baseball.

Att ha ett humorsinne är en stor fördel. Att vara rolig gör kvinnor attraherade och det är ett faktum. Alla kvinnor tycker om när en man är rolig. Om du kan få en kvinna att skratta så kommer hon säkerligen tycka du är awesome.

Självsäkerhet är också någonting som kvinnor tycker om. När du är säker på dig själv och dina handlingar reflekterar det så kommer kvinnor bli dragna till dig.

Karismatiska män, män som har charm, män som har en stor personlighet – kan vara oemotståndliga för kvinnor.

En man som har fötterna på jorden med en balanserad livsstil är viktigt. Kvinnor tycker om att träffa män som kan klara sig igenom det mesta. De tycker om någon som kan prioritera sitt jobb, familj, vänner och relationer. Att prioritera kvinnan i sitt liv är självklart essentiellt.

En bra lyssnare är guld för kvinnor. Kvinnor är mer emotionella än män för de älskar att dela. De kan prata i timmar och har massor av historier att berätta och vill att du som man ska lyssna på allt. Om du ger plats för en kvinna att prata och genuint lyssnar, så kommer hon uppskatta det!

En man som är omtänksam och överraskar lite då och då är något som kvinnor helt enkelt inte kan motstå. Det är också det som får kvinnor så avundsjuka när de pratar om det med sina vänner.  Du kan köpa blommor, bjuda på middag eller komma med en fin present då och då. och det behöver inte vara dyrt. Bara någon gång ibland.

Mest av allt så vill kvinnor ha en man som får de att känna sig speciella och viktiga.