Roliga lekar eller spel över telefon och video-chat


Tidigare har vi postat ett inlägg med tips på lekar över telefon. Men nu när det är mer angeläget med kontakt på distans med Corona/Covid så skapar vi ett till och bättre inlägg!

Tips på program för att spela spel tillsammans eller prata är https://discord.com/

Skissa och gissa, länk: https://skribbl.io/ Det här är det moderna ”skissa och gissa” eller ”rita och gissa”. Du måste använda dig av internet för denna men man behöver inte kunna se dina vänners skärmar. Man kan spela som 2 eller flera. Man skapar en ”lobby” och väljer ett tema. Och så ritar man och gissar!

Två sanningar och en lögn Detta är särskilt ett bra spel att spela om man är två. Desto bättre om man precis har börjat lära känna varandra. Använd det här spelet som en möjlighet för att lära er mer om varandra. I det här spelet kommer du och den andra att turas om att berätta två sanna saker och en lögn om er själva. Den andra personen måste gissa vad som är lögnen. Detta spel är riktigt kul och kan bli riktigt galet ibland. Perfekt och enkelt!

21 frågor som är ett väldigt enkelt men roligt spel där du  och din partner kan i tur och ordning fråga varandra en personlig fråga. Förbered frågor innan, så du vet att du får till en riktig intressant konversation. När detta sen är över, då kommer ni veta mer om varandra och ni kommer också ha massa att diskutera.

Jag har aldrig This är ett spel när ni helst ska dricka någonting men det duger väl med té, juice eller vatten och ni säger i tur och ordning ”Jag har aldrig gjort…x” (x= t.ex. aldrig spytt) och om partnern har gjort det så måste de ta en klunk från sin drink. Så då vet du om din partner har gjort det eller inte.

Två sanningar och en lögn I detta spel så ska ni i tur och ordning säga 2 stycken sanningar om dig själv och en lögn. Din partner ska gissa vilken som är lögnen! Kan förstås modifieras så det blir bara en sanning och en lögn.

Sanning eller konka är väl en av de lekar de flesta känner till och det går ut på att man i tur och ordning frågar ”sanning eller konka?” och beroende på svaret så ska du då fråga en riktigt personlig fråga eller ge en utmaning alltså att din partner till exempel ska knacka på någons dörr.

Är du en X eller Y? Du frågar din partner är du en häst eller lejon t.ex., och så svarar de vad och varför.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154