Recension av Myshörnan


Överlägset den populäraste tjänsten som finns just nu i Sverige. Eftersom jag har testat i princip allting, så tänkte jag bidra med en liten recension av Myshörnan.

Jag förstår inte hur, men det är alltid folk på den här linjen. Otroligt imponerande. Eller jag vet inte, det kanske är väldigt varierat med vilken tid man brukar vilja ringa. Har provat att ringa både på morgonen, dagen, kvällen och natten. Finns ungefär lika mycket folk på alla tider, men det som är intressant är att stämningen är helt olika beroende på vilken tid. Stämningen är alltid på topp, tycker jag i alla fall, men jag är en ganska tålig person och tycker om i princip alla slags topic att prata om och har inte något emot att gå lite över gränsen eller när andra gör det. Det som är bra med myshörnan är ju dock att man ringer in och lyssnar på andras presentationer och spelar även in sin egen presentation. På så vis så kan du lätt ignorera de som vill prata snusk om du inte vill det. Finns alltid olika tjejer och killar på myshörnan som är ute efter olika saker.

Rekommenderar att ringa på dagen om du mest vill ha ett vanligt samtal, och om du är lite småkåt så ring in på natten för då finns de flesta som vill prata snusk. Men som sagt, vilken tid du än ringer finns det alltid mycket folk, det är bara det att på natten så är diskussionerna oftast lite hetare.

På morgonen så valde jag en gång att prata med någon som lät väldigt rolig i sin presentation, visade sig att han hade varit ute och festat hela natten, han pratade på som bara den och har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag är ju tjej, så det finns alltid killar att prata med. Men har faktiskt ringt in och pratat med tjejer också, och upplever att det finns NÄSTAN lika många, vilket är helt otroligt, det brukar inte vara så på internet-dejting men på telechat verkar det vara betydligt många fler tjejer. Det är alltså inget problem för dig som kille att få tag på en tjej.

Myshörnan är otroligt lätt att använda. Det är bara att plocka upp telefonen och ringa numret, sedan så berättar en inspelad guide exakt hur du gör. Finns även massa bra info på hemsidan. Priset är inget jag direkt har funderat över, men själv är jag ingen höginkomsttagare och har aldrig tyckt att det är dyrt för den här slags underhållningen. Jag ser det som småpengar, och om jag inte spenderat det på Myshörnan hade jag säkert spenderat det på något annat.

 

Antal folk: 10
Tillgänglighet: 10
Stämning: 9
Blandning på tjejer och killar: 8
Prisvärt: 10