Recension av Dromdejten


En till recension av Dromdejten nu!! Tjoohhuu! Om du inte läst recensionen på Myshörnan än kan du göra det här.

Nu kommer det efterlängtade: recension av Dromdejten

Dromdejten är egentligen väldigt likt Myshörnan. Det finns inte så mycket som kan skilja en teletjänst åt vad gäller funktioner, förutom pris och kvalité förstås.

Inne på http://www.dromdejten.se/ så hittar du all information du behöver kortfattat och enkelt. Man ser att det är pålitligt och slår gärna numret på en gång. Man blir överraskad över enkelheten här precis som på Myshörnans linje.

Det som är den största skillnaden är definitivt folket. Undra om det är namnet som gör det, ”dromdejten” kanske inte är för två stycken som vill prata om gårdagens fotbollsmatch, utan snarare för att flörta över telefon bara.

Detta gör att du som kanske inte är ute efter en flickvän eller pojkvän eller ens en date, borde vända dig till Myshörnan på direkten istället. Men självklart platsar du in här också om du vill flörta lite på telefon.

Vilken underhållning du får för priset dock! Här hittar du mycket seriösa människor som verkligen vill prata med dig på telefon. Jag har aldrig pratat med någon som jag tyckt varit otrevlig, och har även gått på en mycket lyckad date en gång genom att jag ringde in och fick tag på någon i mitt närområde.

Definitivt värt och testa för dig som gillar dejting och att flörta!

Antal folk: 7
Tillgänglighet: 10
Stämning: 10
Blandning på tjejer och killar: 7
Prisvärt: 10

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154