Öva på att låta intressant med denna ”lek”


Kanske är du en sådan som har väldigt mycket självförtroende och redan är väldigt bra på att prata med tjejer/killar, eller så är du en sådan som aldrig vet vad du ska säga alls, ja vad du än är så kan detta vara en bra övning!

Kör ”Jag gillar…” med dig själv. Du säger högt för dig själv: ”Jag gillar…” och kommer på någonting du gillar t.ex. ”jag gillar hundar”, och sen så berättar du för dig själv varför du gillar hundar i 20-30 sekunder. Efter du har gjort det så kommer du på ett nytt ämne. T.ex. ”Jag gillar…röd färg”, eller ”Jag gillar att prata med tjejer”. Först kanske det låter väldigt dåligt, typ ”Jag gillar röd färg för att…ja…rött är fint. Rött är som blod.”…ja det gick ju inte så bra. Men till slut:

T.ex. “Och jag gillar att prata med tjejer…ni är så roliga, som små änglar. Det är vad jag gillar om dig att du gillar allting som jag gillar. Men nu kan jag säga vad jag inte gillar och det är Titanic filmen, den är totalt överskattad och alldeles för lång. Jag menar om du har två och en halvtimma att döda varför inte kolla en annan romantisk film som Braveheart. Den killen är så romantiskt här i hans kvinna att han inte tvekar på att använda sin fysik. Jag menar, kommer du ihåg när hans kärlek håller på att dö och får hans nacke skuren av en britt och sen i nästa scenen så får man se Braveheart komma in med sin häst låtsas som att han är besegraded som om han bara ger upp på sig själv, och sen…” JA poängen är att du ska kunna pladdra på så här och få konversationen flytande när du övar på detta!

jag gillar