Myt: du hittar kärleken när du slutar leta


Gå ut! Ta varje tillfälle att träffa folk. Försök att se möjligheterna också, t.ex. om du blir tillfrågad en kompis av samma kön så finns det en sannolikhet att ni träffar på andra ute. Eller om det är en ”after-work” inplanerad på jobbet, så gå på det. De flesta tänker nog att de aldrig vill dejta en kollega, och det är förståeligt, men det finns en chans att någon av dina kollegor har kompisar som skulle kunna intressera dig!

Det är en myt att man hittar kärleken när man slutar leta

Har du någonsin hört talesättet att ”man hittar kärleken när man slutar leta”. Om man tänker efter så låter det ju faktiskt ganska dumt. Det enda som händer när man slutar tänka på det är att man sluta klaga på det. Man kan faktiskt hitta kärleken snabbare om man tar vissa åtgärder. T.ex. att gå ut mer, registrera sig på olika tele chat och dejtingtjänster…

Utnyttja det att de flesta inte vågar gå fram

De flesta tjejer idag blir inte uppvaktade, vissa har inte ens varit med om att en kille gått fram och gett en komplimang eller bjudit ut en. Så om du känner att du skulle kunna ha det modet, så ska du veta att tjejerna kommer bli väldigt smickrade och dessutom imponerade för att du vågar gå fram. Tjejer älskar killar som vågar ta initiativ. Dessutom kommer du säkerligen få ett upplyft av självförtroendet när du har gjort detta, oavsett resultat.

Ute i verkligheten eller i vardagen så finns det massor av tjejer i olika åldrar och typer överhuvudtaget. Det finns definitivt någonting därute för dig. Det som är bra med det är att man ger sig in i utmaningen direkt, dock kräver det lite mer mod och självförtroende. Men att våga göra en sådan sak är ett litet pris att betala för vad du kan få i slutändan. Om du tror det blir pinsamt så finns det vissa saker du kan göra  för att undvika att tänka att det är det och för att det inte ska bli det.

Det kan bli fel

För att det inte ska bli pinsamt måste du vara förberedd på att det finns människor som inte vill prata, och det finns människor som inte alls uppskattar att man kommer fram till en. Det finns såklart också människor som redan är i ett förhållande. Saken är den att oavsett vad reaktionen eller svaret blir, så kommer ingen att döma dig i efterhand. Det är förmodligen så att folk tycker du är modig. Även folk som redan är i ett förhållande kan uppskatta det.

Öva på att hälsa högt och tydlig. När du går ute på stan och så vidare kan du öva på att se folk i ögonen utan att det ser läskigt ut. När du känner att du klarar av det så har du kommit en lång bit på vägen. Då kan du utmana dig själv ytterligare och kanske fråga en fråga till en söt tjej ute på stan. Att fråga efter någons nummer bara sådär kan vara lite framfusigt. Testa att istället fråga om vägen till ett bra café, och kanske om hon vill hänga med – om hon verkar vara öppen för det.

Känner du att du kan ge komplimanger till tjejer? Om du känner dig bekväm med att göra det så framstår det oftast inte som konstigt. Det viktiga egentligen är att du låter ärlig, och väljer en passande kommentar. Att hon har en snygg bakdel kanske inte är bästa ordvalet.

En bra kombination är att när du frågar en tjej ute på stan om vägen någonstans säga ”förresten vilka fint  hår du har”, eller liknande. Sedan kan du låta det övergå till en vanlig konversation. Det här kan verka läskigt, så det är kanske viktigt att inte gå all-in direkt. Det kan bli lite jobbigt!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154