Kan tele-chatt hjälpa dig att komma över någon?


Att inte bli omtyckt tillbaka, obesvarad kärlek… är inte det värsta som finns? Först är det ju såklart viktigt att du ska vilja komma över någon. Men om du inte har tagit det steget än, så läser du nog inte det här.

Hur snabbt går det tills man är redo att dejta någon ny efter att ett förhållandet tagit slut? Ja att ge sig ut på dejting-äventyr kanske du inte är redo för direkt. Men att ringa en tele-chatt kanske kan förbereda dig.

Först och främst, alla vet om att det tar väldigt lång tid att komma över någon. Det är därför en ganska dum idé och vänta tills man har kommit över någon att ge sig ut där. Våga prata med andra! Här är två fördelar med att prata med nya:

  1. Det håller dig distraherad och det är alltid bra att vara distraherad och få tänka på något annat än ditt ex. Att prata med nya personer är verkligen ett sätt att göra det på!
  2. Det är kul och spännande att prata med nya människor. Du kanske tänker just nu att ditt ex var så speciellt och du kommer aldrig hitta någon lika speciell, FEL – det finns väldigt många speciella människor där ute. Att prata med nya människor ger dig ett större perspektiv.

Om du har bestämt dig för att gå vidare, ja då vill man ju göra nästan vad som helst för att må bra igen. Så ring in på en tele-chatt så kanske du är redo senare att dejta på riktigt!

Om du ger dig ut och dejtar på direkten då kan det vara så att du ger dig in på ett förhållande som är helt fel för dig för att du är sårad och i behov av uppmärksamhet och bekräftelse. Du hinner knappt sörja alltså. Ditt självförtroende behöver också byggas upp innan! Försök att ha lite kul först på en tele-chat. Varmt rekommenderat.kommaövernågon