Hur ljuger man för kvinnor?


Känner du att hur du än gör så svarar du alltid fel när kvinnor frågar dig “ser jag tjock ut?” t.ex.? Det är verkligen sjukt svårt att veta hur man ska prata med kvinnor ibland. Men faktiskt så gäller det att du ska ALLTID vara ärlig. Kvinnor tycker inte om när man ljuger. Det går bra att ljuga lite grann fast det ändå är sanning, men du måste verkligen välja dina ord rätt.

Du bör alltid säga sanningen, men finns det plats för lite grann av en vit lögn? Ingen är ju 100 procent ärlig hela tiden. Var ligger gränsen? Speciellt med tjejer är det svårt. Man ska alltid tänka på att man inte vill såra någons känslor.

Kanske glömde du att boka bordet till restaurangen ikväll. Och så frågar hon dig om du gjorde det. Då kanske du kommer med en lögn som gör att hon inte blir arg på dej. Men om en tjej verkligen känner dig så kommer hon att genomskåda dig och testa dig. Om du ljuger kommer det vara svårt att komma undan sedan och hon kommer få svårt att lita på dig. Det kan faktiskt skada ett förhållande ordentligt om du gör så.

Gör det 1 gång men inte flera

Det ovan är en lögn som kanske inte spelar så stor roll, om det händer en gång. Men om en tjej märker att du gör så här ofta, då kan det bli problem. Tänk över om dina små lögner har blivit alltför många, för det är möjligt att det blivit en dålig vana.

Försök att skapa en vana att vara ärlig. Och öva på att säga saker ärligt men på ett genuint och bra sätt. Att vara ärlig är också väldigt attraktivt för kvinnor. Det innebär att våga stå upp för sig själv, säga vad man tycker, det är manligt. Om man inte vågar säga vad man tycker så verkar det lite svagt.

Om du känner att du har gjort något fel och får lust att ljuga. Försök att se det som att om du är ärlig istället så kommer tjejen att uppskatta det. Om du t.ex. istället säger att du glömde att boka bordet och att du är ledsen för det, kommer säkerligen tjejen tycka det är okej. Du kan säkert komplettera för det efteråt.

Ser jag tjock ut i den här klänningen?

I princip alla flickvänner frågar sina pojkvänner om man ser tjock ut i en outfit eller liknande. Så hur gör man när man får en sån fråga? Grejen med en sån här fråga är att hon vill bara ha din bekräftelse och kärlek. Det värsta tjejer vet är när killen vägrar att svara på en sån fråga eller svarar “jag vet inte” eller bara ser irriterad ut. Det du bör göra är att säga hur vacker du alltid tycker att hon är, men att du tycker hon ska ha på sig den blåa klänningen för att du älskar den så mycket och vill se hon i den.

Om det skulle vara så att du inte tycker att hon ser bra ut i någonting, så säg det inte uttryckligen för guds skull.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer