Hur ljuger man för kvinnor?


Att ljuga är något alla gör, antingen för att skydda någon annans känslor eller sina egna. Men är det okej att ljuga och för sin partner? Det är okej när det är harmlöst. Men för mycket lögner i ett förhållande kan leda till att förhållandet förstörs.

Harmlösa lögner kan komma från både tjejer och killar. Om man blir påkommen med en harmlös lögn så är det inte lika farligt. Det finns flera saker som tjejer brukar ljuga om. Den vanligaste lögnen för tjejer är när killar frågar om allt är okej, och så svarar de ja. Men egentligen så är tjejen sur på killen och hoppas att han ska säga förlåt. För det mesta så misslyckas killar med det och då blir tjejen ännu argare. Så, om du någonsin frågar en tjej om hon är sur eller om hon mår bra så lita inte på det första svaret.

Kvinnor blir väldigt arga om du svarar fel när de frågar dig frågar som ”ser jag tjock ut”. Det kan vara svårt att veta hur man pratar med kvinnor ibland. Men det gäller att kunna vara ärlig men inte för ärlig. Kvinnor tycker inte om när man ljuger. Försök att svara på rätt sätt. Istället för att säga ”du har gått upp lite i vikt” kan du säga ”nej du ser sexig ut!” till exempel. Det kallas en vit lögn. Det viktiga är att inte såra någons känslor.

Om en tjej har bytt frisyr eller gjort något nytt med naglarna eller sin klädstil så ska du akta dig för att vara för ärlig om du inte tycker om det. Tjejer kan bli riktigt sårade för att de har investerat tid och pengar på att fixa till det.

Ibland kan tjejer testa dig och se om du ljuger eller inte. Kvinnor hatar verkligen när män ljuger! Till exempel kan hon fråga dig vad du gjorde idag fast hon redan vet det. Så försök att inte göra det för ofta.

En annan sak tjejer brukar ljuga om är hur många de har legat med, för att det är en väldigt privat fråga och viktigt för tjejer att inte få fördomar angående det.

Gör det 1 gång men inte flera

Det ovan är en lögn som kanske inte spelar så stor roll, om det händer en gång. Men om en tjej märker att du gör så här ofta, då kan det bli problem. Tänk över om dina små lögner har blivit alltför många, för det är möjligt att det blivit en dålig vana.

Försök att skapa en vana att vara ärlig. Och öva på att säga saker ärligt men på ett genuint och bra sätt. Att vara ärlig är också väldigt attraktivt för kvinnor. Det innebär att våga stå upp för sig själv, säga vad man tycker, det är manligt. Om man inte vågar säga vad man tycker så verkar det lite svagt.

Om du känner att du har gjort något fel och får lust att ljuga. Försök att se det som att om du är ärlig istället så kommer tjejen att uppskatta det. Om du t.ex. istället säger att du glömde att boka bordet och att du är ledsen för det, kommer säkerligen tjejen tycka det är okej. Du kan säkert komplettera för det efteråt.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154