Hur länge ska du vänta innan du bjuder ut en tjej IRL


Hur länge ska man prata med en tjej på internet eller via telechat innan man kan föreslå att träffas? Man vill ju inte vara för påflugen genom att fråga för tidigt. Och samtidigt vill man inte telechatta för evigt.

Tidpunkten då du frågar är viktigt och det tenderar att vara upp till mannen att fråga om att träffas. Om du väntar för länge med att fråga kanske hon börjar träffa någon annan. Men om du frågar för tidigt eller säger fel sak så kanske hon blir rädd och slutar prata med dig.

Att träffas på riktigt är egentligen poängen med allting egentligen. Även om man inte vet om det själv, alltså varför man telechattar, så är det egentligen poängen. Sen kanske är det så att man aldrig kommer träffa någon alls och har kul ändå. Men det jag vill påpeka att om du sitter och pratar med någon och hon svarar tillbaka så tänker hon helt klart på hur det skulle vara att träffa dig.

Ett sätt att ta reda på om personen är ute efter att träffa dig någon gång så kan du fråga om hon skulle kunna vara intresserad av att träffas i framtiden. Då vet du om du slösar din tid eller inte.

Om du telechattar med en person flera gånger en vecka så kan du testa något liknande som ”Jag tycker det är så trevligt att prata med dig. Skulle du kanske vilja träffas i veckan?”. Om du vill så kan du lägga till att ”Såklart, om du inte är redo att träffas än så kan vi fortsätta prata ett tag till!”. Om hon säger nej så kan du bestämma själv om du vill fortsätta prata med henne. Men förmodligen är hon inte redo än och vill säkert prata med dig på telefon mer.

Kanske bor ni inte så nära.

Men det kan ändå finnas på kartan att träffas. Oftast så vill en tjej att dejten ska gå fort och då kan du föreslå att ni ses en timma eller till och med 30 min över lunch bara. Det är tillräckligt för att se om det är en kille som kan vara värd att lägga mer tid på eller inte.

Här är ett tips på hur du kan fråga ut en tjej som du har bara pratat med några gånger.

”Hej. Jag kommer vara i stan den här veckan. Jag har ett jobbmöte där. Finns det en chans att du skulle vilja träffas för en snabb fika efter jobbet? Om du inte är redo att träffas än så förstår jag. Men jag tycker du verkar trevlig och uppskattar våra samtal och tänkte att det skadar inte att fråga.”

Någon som du kanske bara häromdagen började prata med kan du skriva något så här impulsivt: ”Hej! Jag kommer köra förbi Tullinge imorgon. Är du redo att träffas lite snabbt bara?”. En snabb dejt gör det spännande för en tjej för att hon kommer önska sig mer! Om det går bra alltså.

Det värsta en tjej kan säga om du bjuder ut henne är nej.

Och det är ju inte så farligt. Om hon säger nej så vet du och du kan gå vidare och försöka med någon annan. Det finns ju dock en chans att hon säger ja.

Var inte för förhastad när du vill träffa en tjej över nätet! Läs av situationen. Ta reda på om hon verkar blyg och behöver mer tid, eller om hon är en sådan som verkar träffa folk hela tiden och är riktigt utåtriktad. Viktigast är att få henne att bli intresserad först av allt!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154