Hur en kvinna dömer en man så fort de träffats


Hur du klär dig

Hur du klär dig är viktigt. En kvinna kollar på detta för att avgöra din personlighet. Om du är för överklädd, t.ex. har på dig kostym till en pub så verkar du överexalterad och att du försöker för mycket. Om du klär dig som om du inte bryr dig, som ett slusk, så kan du verka omogen och lat.

Ditt utseende

Kvinnor tänker också på hur du ser ut. Så de dömer dig utifrån hur attraktiv du är. Vissa kvinnor tänker på detta väldigt mycket, medans andra inte gör det. Men mestadels så måste det finnas någonting hos dig som kvinnan tycker är attraktivt för att du ska fånga kvinnans intresse, såklart. En sak du kan göra för att förbättra ditt utseende lite är att l’e. Det är någonting som kvinnor tycker om att se!

Självsäkerhet

En annan sak som kvinnor märker direkt är hur självsäker du är. En kvinna blir attraherad av självsäkerhet. Men det finns en gräns som går där självsäkerheten blir för mycket och det vänder till arrogans. Arrogans är inte attraktivt!

Hygien

Din hygien. Typiskt sätt så är männen de som är lite mindre hygieniska än kvinnorna. Det kanske inte är någonting du tycker är viktigt, men nu är det vad kvinnan tycker som betyder något! Kvinnor kommer märka om du har rakat dig, trimmat dina naglar och bär deodorant!

Leende

Ditt leende är en av de viktigaste sakerna ! Så le!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154