Hur du gör ett bra första intryck på en tjej


Det första intrycket är viktigt för att få en tjejs intresse att veta mer om dig. Det första intrycket är det som tjejen lägger på minnet om dig för första gången. Det kan vara till exempel att hon märker hur fina ögon du har när ni satt framför varandra på en buss. Eller så kanske hon lägger på minnet hur illa du luktade på en fest.

När du först träffar en tjej så finns det några saker du kan göra för att göra ett bra första intryck. Om du har gjort ett bra första intryck så kanske hon vill ta nästa steg med dig.

Var dig själv

Du vet aldrig när det första intrycket gäller! Därför måste du ”bättra” på dig själv och hur du ser ut varje dag. Men glöm inte att vara dig själv, du ska inte behöva överanstränga dig för att verka vara en helt annan person. Den här regeln är beprövad och sann för nästan all social interaktion, var dig själv! Gör inte misstaget att försöka vara den perfekta mannen. Det slutar nämligen ofta i att man verkar ha ett för stort ego, och det är inte så attraktivt. Ett stort ego är till exempel när man skryter om sig själv och allt man har åstadkommit. Du vill inte vara för självsäker och skrämma iväg en tjej. Du kan också verka fejkad och det är verkligen en turn-off. Om du pratar med en tjej så är det minst lika viktigt att kunna lyssna som att berätta.

Le mer

Ser du deprimerad ut varje dag, hänger med axlarna och suckar hela tiden? Tänk hur många tjejer som går förbi dig och ser dig som deprimerad, det är deras första intryck av dig. Försök att se glad ut, le mer mot folk och titta de i ögonen. De får folk att känna att den där snubben han ser riktigt trevlig ut, och de ökar chanserna till att människor vill prata med dig. Det ökar också chanserna att folk snackar om dig positivt. Att le när man pratar med någon är det enklaste sättet att bli omtyckt!

Klä dig som att du bryr dig!

De kläder du har på dig varje dag har förstås en stor påverkan på vad folk tycker om dig. Det finns alltför många människor här i världen för att man ska kunna lära känna varandra innan man dömer efter hur de ser ut. Så klä dig på ett sånt sätt som du vill bli sedd. Till exempel, om det ser ut som att man har ansträngt sig lite så kan tjejer tro att man kan ta hand om sig och är självständig. Ett annat exempel, om man har på sig på en skjorta som är alldeles skrynklig och dessutom har svettringar under armarna… Ja då ger det ett intryck som att man kanske inte bryr sig så mycket eller att man är så pass nervös att man svettas.

Var fräsch

Detta är relaterat till ovanstående men minst lika viktigt. Att vara fräsch är superviktigt för att ge ett gott intryck. Duscha dagligen, borsta dina tänder två gånger om dagen och ha på dig rena och stryk dina kläder. En god andedräkt är prioriterat för att en tjej avskyr män som luktar…vitlök…kebab…eller annat.

Detta är bara det enklaste sakerna och det finns alltid förbättringar du kan göra för att öka dina chanser till ett gott första intryck. T.ex. blek tänderna, använd  mjukgörande kräm, hålla dina naglar rena och trimmade,  trimma ditt skägg, osv… Och ja…  kvinnor märker allt!

Det första intrycket kan ändras

Det första intrycket är viktigt men det är inte så att det är kört om du har förstört det. Om det är så att du råkade göra något riktigt pinsamt första gången du träffade en tjej, eller att du hade en riktig dålig dag, då finns det fortfarande en chans men det kräver lite mer jobb för att tjejen ska ändra sin bild om dig. Det är de första intrycken som är viktiga, och sedan ju fler gånger ni interagerar så blir det svårare och svårare att ändra på bilden om dig.

Samtidigt så kan det gå åt andra hållet, du kan ha gjort ett riktigt bra första intryck för att sedan ha förstört det så att tjejen ändrar sin bild till något dåligt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154