Hur du flirtar på första dejten


Om saker verkar gå bra på en dejt kan det vara läge att försöka att flirta. Risken är att även om konversationen flyter på bra och båda har det trevligt att det inte blir någon romantisk spänning.
Du vill inte få henne att tänka att dejten inte är speciell och att hon efter dejten skriver att hon inte kände någon ”gnista” mellan er två. Se nedan video för tips på hur du kan skapa gnista.

Var inte rädd för lite tystnad mellan er två. Det ska vara lite spännande att gå på en första date och det ska inte vara helt enkelt att föra en konversation som om man känt varann i en evighet. Då kanske tjejen du dejtar inte får några romantiska känslor för dig. Så det du kan göra är att ta dig några sekunder och bara titta i hennes ögon. Var inte creepy, men visa att du tittar på henne och att du är intresserad. T.ex. om ni precis har avslutat en konversation och har skrattat så kan du titta henne i ögonen och se mer allvarlig ut. Och sen kan du ge hon en komplimang som ”du har ett väldigt fint leende”.
Var försiktig med att gå för långt med flirtandet på första daten. Den första daten är det meningen att det ska finnas lite spänning, men du vill inte skrämma iväg henne. Konversationen ska gå bra och hon ska känna att hon vill träffa dig igen. Att vara bekväm i en konversation med dig är det viktigaste. Om du går för fort fram med att kanske röra vid henne eller försöka kyssa henne kanske du förlorar chansen till en andra date. Det finns tillfällen då det kan vara rätt att röra vid henne. Det är i såna fall väldigt diskret och enkelt, och helst ska du fråga henne innan. Var en gentleman och respektera tjejen du går ut med. Känn efter hur hon betér sig. Om hon vill kyssas så kommer hon förmodligen ta det initiativet själv. Men annars så tycker de flesta att en kindpuss som avslut på en date är alldeles tillräckligt.

När kyssas?

Tänk på att de flesta första dejter inte går längre än en puss. Att förvänta sig sex på första dejten och att visa tjejen det är inte uppskattat för de flesta tjejer. Som sagt så är en kindpuss alldeles tillräckligt och det de flesta tjejer vill ha om hon tycker du är trevlig. Men om dejten känns jättebra och hon verkar vilja kyssas så kan du testa med det. Om hon vill kyssas så kommer hon att ge dig den indikationen med ögonen och förmodligen luta sig framåt.  Du kan se om hon vill kyssas också om du märker att hon stirrar på dina läppar medans du pratar, om hon byter på sina läppar och om hon pratar lite mjukare och blir lite nervös i slutet på dejten. Om hon vänder sig bort och visar att hon inte vill kyssas så be om ursäkt och ge lite space. Det behöver inte vara kört för att hon inte vill kyssas, hon kanske vill vänta tills nästa gång ni ses.

Andra saker du kan göra för att flirta på en date (på ett diskret sätt) är:

  • Titta hon i ögonen när hon pratar
  • Skratta till hennes skämt även om de inte är roliga
  • Ha ett vänligt kroppsspråk

Den här tjejen ger bra tips för hur man ser bekväm ut och samtidigt hur man skapar lite sexuell attraktion på en första date. Hon ger ett tips på att man ska hålla rätt distans när ni står bredvid varandra. Och när tillfället är rätt så ska du skapa lite sexuell spänning genom att gå fram lite så ni är relativt nära varandra. Och sen tillbaka igen för att annars så blir det konstigt och för intensivt om ni aldrig har träffats förut.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154