Hur du behåller din flickvän


Har du skaffat en flickvän och är rädd att förlora henne? Eller e du uttråkad och bara vill läsa massa ”Strunt”? Here it goes:

Det är inte riktigt strunt det här. Många saker tycker man när man läser det är självklart. Men testa och fråga dig själv, gör jag de här sakerna? Det kanske finns utrymme för förbättring!

Högsta prioritet!

Om du har en flickvän eller kanske en pojkvän som du tänker är den rätta för dig och du vill spendera resten av livet med hen. Då borde det väl vara ganska bra att behandla hon eller han som din högsta prioritet. Du borde behandla din pojkvän eller flickvän som du bryr dig om dig själv. Om hon eller han är rätt för dig så kan du lita på att personen ger tillbaka.

Lögner

Lögner är verkligen skit…speciellt i förhållande. Om du ljuger och kommer undan med det så kan du nästan få skämmas och inse att förhållandet inte är så bra. Om du har en lögn som du mår dåligt över så berätta det för din partner. Om du verkligen älskar någon så ska du inte kunna dölja en lögn för du kommer känna dig så skuldmedveten! Ju längre förhållandet går och lögnerna läggs på hög desto sämre kommer du att må.

Kommunikation

Du måste kunna lyssna på vad din partner har att säga och även respektera det. Om du inte kan respektera vad din partner säger så måste du även vara tydlig med det för du vill ha en ärlig relation med din partner. Om ni inte är överens är det väl ok, men det viktigaste är att kunna vara öppna och ärliga! Se även till att alltid lyssna på din partner, en sak som speciellt kvinnor har på sin ”avsky” lista är när killarna inte lyssnar! Om du lyssnar så visar du att du bryr dig i alla fall, och det är viktigare än att du inte håller med.

Be om ursäkt

Det är viktigt att kunna säga förlåt speciellt i ett förhållande. Ett förhållande kan lätt gå sönder om en av er vägrar säga förlåt. Ibland får man lägga ner sin stolthet och säga förlåt för att det är så mycket viktigare att ni håller ihop! Eller hur? Om du känner att din partner verkligen gjort fel så sätt dig ner med hen och diskutera det lugnt och säg hur mycket du älskar din partner samtidigt.  Visa din partner att du är upprörd över vad hon eller han gjort, på det sättet kanske din partner försöker fixa det som hänt.

Var inte rädd om ni inte gör allting tillsammans

Att ha egna intressen är bra för ett förhållande. Tillåt varandra att göra saker med vänner annars riskerar ni att bli irriterade på varandra. Och för all del bli inte avundsjuk så fort hen går utanför dörren!

Om du känner att ni inte har spenderat tillräckligt mycket tid med varandra på senare tid men ändå vill du ut med vänner eller göra något själv så är det ok. Men fråga hen om det är ok, bara för att visa att du bryr dig. Ta tillfället och visa hur speciell hen är för dig.

Gör inte detta mot din flickvän

Gör aldrig någonting som kan skada din flickvän eller pojkvän. Ni kan ju förstås ”leka” bråk men gör det inte utan hens medgivande. Gör aldrig en tjej illa! En man ska gör allt i sin makt för at skydda sin kvinna.

Skämta aldrig eller säg aldrig något i stil med ”hon var snygg”. Det är inte kul för någon tjej någonsin, för att hon är den absolut snyggaste tjejen i världen oavsett vad! Även om du tittar på andra tjejer så ska din flickvän känna sig som det vackraste i din värld.

Flörta aldrig eller kom inte i närheten till att flörta med någon annan tjej, speciellt inte hennes vänner.

Det värsta du kan göra är att bli riktigt arg framför din tjej. Försök att kontrollera det och berätta om dina arga känslor framför din tjej, och sen försök att vara vänlig med henne.

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154