historier


Roliga telechat historier

Har du någon bra telechat historia? Dela med dig så andra får läsa och njuta 🙂 Historier vi har fått tillåtelse att lägga upp finns längre ner på sidan.

  Ditt namn (skriv Anonym om du vill vara anonym)*

  Din epost (kommer inte att synas för andra)*

  Ämne *

  Din historia *

  Min man och jag brukar ringa på helgerna till olika teledejting och chat-tjänster. Oftast letar vi efter en kille som vill vara med oss och leka. Jag är ganska omättlig…och älskar min man men han räcker helt enkelt inte, jag behöver mer. Gud vad roligt vi haft och så många trevliga vi träffat.
  – Hanna och Oscar

  Jag är ju lite äldre än de flesta som ringer och chattar, men det funkar bra. Många unga trevliga killar som är pratsugna, en del har jag till och med träffat på kaffe och kaka hos mig, jodå minsann!
  Rut

  En dag råkade jag höra jag min mamma ringa till Dejtlinjen. Hon låg ensam i sin säng under täcket, vrakade ha det rätt bra. Blev nyfiken så klart och ringde sen själv. Mmm det var inte så dumt. Numera ringer jag och pratar med lite olika killar och män nästan varje kväll innan jag går och lägger mig. man sover gott sen, och säkert är det!
  Fia

  Jag jobbar som långtradarchaffis och kör mycket kors och tvärs i Sverige. Många timmar bakom ratten blir det. För något år sen när jag pausade på E4:an surfade jag in på Myshörnan av nyfikenhet, provade tjänsten och kom direkt i kontakt med en dam som bodde 20 mil längre ner på min färdväg. Vi pratade och pratade och när jag var i höjd med henne på vägen så frågade hon om jag inte villa stanna på en fika. Sagt och gjort, svängde av med tradaren, parkerade i grannskapet och jösses vilket gott kaffe hon hade 😉 Anonym