Fina kommentarer till tjejer 1


Ibland börjar romansen med komplimanger och fina kommentarer. Om du vill få en tjej på fall ska du få hon att känna sig speciell, och det lättaste sättet att göra det på är genom en fin kommentar. Tjejer älskar att få bekräftelse, de blir glada av att få bekräftelse för deras utseende, men det som får en tjej att verkligen bli glad är när det handlar om personligheten.

Hur ger man en fin kommentar utan att det känns lustigt? Saken är den att ge fina kommentarer kan ofta kännas lite lustigt speciellt om man inte gör det ofta. Det viktigaste är att du vågar säga eller skriva något fint. Tänk hur skulle det se ut om du gav en fin kommentar som om du var ett proffs på det? Kanske skulle tjejen misstänka att du gör det väldigt ofta, och det slutar ju inte med att tjejen känner sig särskilt speciell eller hur?

Tjejer tycker det är hett med självförtroende, men många blir väldigt attraherade av om det finns en viss osäkerhet hos dig. Det är bland annat för att det ger spänning om båda är lite nervösa i början av ett förhållande. Hur kul skulle det vara för någon av er om allting var lätt som en plätt?

Så om du verkligen gillar en tjej, håll inte tillbaka och våga ge en fin kommentar.

Vad finns det för fina kommentarer man kan ge? För det första så gillar inte tjejer när man bara fokuserar på utseende. En tjej vill känna sig fin förstås, men hon vill känna sig som att hon står ut i mängden för dig. Vad är det som gör hon speciell för dig är något du kan dra ut en fin kommentar ifrån. Till exempel: ”När jag pratar med dig så får jag lära mig så mycket intressanta saker”.

Fler tips:

”Du är så kul att prata med”

”Man har alltid så kul med dig, det händer alltid något spännande.”

”Din instagram är så rolig att kolla på, så många intressanta bilder. Jag gillar verkligen den här.” (och så visa bilden du gillar)

”Du har så vackert hår/fina ögon/fina läppar”, obs – ge en sån här kommentar efter att du har visat intresse om hennes personlighet. Annars kan det verka ytligt.

”Du är inte som alla andra”, och så svarar hon ”varför då?”, och så svarar du tillbaka igen ”om jag skulle berätta allt jag tycker så skulle du nog bli lite generad… och jag med.”

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentera
Oldest
Newest Most Voted
Feedbacks
Visa alla kommentarer
jeol
1 year ago

känner du att det funkar på dig? tex på tinder är det svårt att början inte gå på mer än utseende (speciellt tjejer som inte har caption). man måste typ gå på utseende då? btw! älskar att du ger exempel, najs blogg!