De kvalitéer som kvinnor letar efter


Många kvinnor vet om att den perfekta mannen är svår att hitta. Så du behöver inte tro att du måste ha alla kvalitéer.  Men det är bra att ha åtminstone några stycken och att sträva efter att ha så många som möjligt. För ju fler du har desto fler kvinnor blir intresserade.
Egentligen så bör du ha alla. Men om det inte går, försök att ha en!

Var en gentleman

En bra man behöver vara trevlig, visa respekt och omtänksamhet och se till att kvinnors behov uppfylls. Det innebär att göra saker som att dra ut stolen till kvinnan t.ex. Förr i tiden så var detta ganska vanligt hos män. Idag så drömmer tjejer om en riktig gentleman. För det är inte så vanligt. Därför, om du visar att du är en gentleman så står du verkligen ut bland mängden.

Var direkt

Den här attityden ”jag bryr mig inte” är något som alldeles för många män tror är attraktivt. Det är den inte. Det är omoget och pojkaktigt. Kvinnor vill inte ha sånt, för de tänker på framtiden och hur normala konversationer skulle bli med en sån. Skulle det vara så kul och ha en partner som inte bryr sig? Nej såklart inte. Alla kvinnor vill ha någon som alltid ser till att bry sig. En kvinna vill känna sig viktig.

Han är trogen

Att vara trogen må vara en av de viktigaste karaktärerna när det kommer till bra män. Men du kan aldrig veta helt säkert om någon är ärlig. Därför så är det viktigt att alltid vara trogen. Om man ljuger en gång eller är otrogen någon gång så blir det svårt att kunna lita på en sån person.

En person som beter sig moget, vuxet, ser fräsch ut ger också ett bättre intryck.

Integritet

Många kvinnor klagar ofta på när män inte håller sitt ord. När de lovar att göra någonting och så gör de inte det. Ett sätt att visa integritet är att lova någonting och se till att uppfylla det varje gång. Även att visa ambition och att man kan slutföra saker.

Då vet man som kvinna att man kan lita på mannen. Han kommer aldrig svika en. Ofta hänger integritet ihop med att vara modig. För att då vågar man stå på sig och hålla sig till vad man tror på.

Ärlighet

En ärlig man säger sanningen och inte bara vad en kvinna vill höra. De kommer inte med ursäkter för att komma iväg från saker utan säger vad han tycker och vad han känner. Det är inte bra att vara brutalt ärlig vid alla tillfällen, man bör veta den gränsen.

En man som ljuger för en tjej är svårt för tjejen att glömma. Tjejer är väldigt långsiktiga så om man gör de misstagen är det väldigt dumt.

Mogenhet

Att vara mogen innebär att kunna ta hand om sig själv och hantera problem på ett bra sätt. Det innebär också att förstå hur viktigt det är att kunna vara självständig och värdera det man har. En mogen kille kan sköta sin ekonomi, sitt utseende och sin tjej!

Det är rätt enkelt för tjejer att förstå om en kille är mogen eller inte. De mest tydliga punkterna är t.ex. om man har flyttat hemifrån och om man respekterar människor runtom.

Självförtroende

Nu pratar jag egentligen det här om att vara säker på vem man är. En bra egenskap är att veta var man står för då tänker kvinnorna att de kommer inte hålla på och göra en osäker och alltid vara ärliga. Denna egenskap bär också med sig styrkan att kunna hålla upp ett förhållande och skydda tjejen från otrevligheter.

Positiv attityd

Kvinnor absolut avskyr när män är negativa och bara klagar på omgivningen. Positiv attityd är det som gör att man vill umgås med en person. Det är inte coolt att klaga på andra människor, eller skratta åt de. Att ha en mer eller mindre.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154