Dating online är INTE fylld med lögnare


Man kan tro att internet är fullt av lögnare…men så är det inte. Det är snarare så att man vågar visa sig själv mer. Det är ute i verkligheten hemligheterna finns.

I alla fall så är det så att online så känner människor en större frihet att vara mer öppen. Man kan vara anonym och prata om jobbiga saker. Man kan prata med människor man aldrig annars skulle våga prata om annars. Man kan ta reda på saker man inte vågar fråga om i verkligheten. Man kan tro att internet är fullt av lögnare. Men det är förmodligen så att det är i verkligheten det finns lögnare. Online så vågar folk visa sitt rätta jag. Så tror jag det är i alla fall.

Vissa personer trivs bättre bakom skärmen och utnyttjar verkligen den friheten. Vissa har till och med sitt sociala liv bakom skärmen. Såklart finns det människor som inte alls tycker samma sak passar dem. Oavsett om de provat eller inte. Det är ingen nyhet att alla människor är olika och föredrar olika saker.

”Varför hittar jag aldrig kärleken!!!”

Vissa personer hittar kärlek hela tiden, på jobbet, skolan, på café…och man undrar hur gör de egentligen? Man borde sluta fråga sig det för att det kommer man aldrig få veta, det är bara att acceptera att människor fungerar olika. Själv så kanske man frågar sig dagligen, ”Varför hittar jag aldrig kärleken?”. Det är inte ovanligt att känna så. Men det kanske är så att man inte har hittat sin grej. Det finns många idag som inte hittar kärleken. Vissa personer skulle aldrig kunna vända sig till att dejta på annat sätt än traditionellt, de kanske inte tycker om att använda sig av internet. Det är väl deras förlust, speciellt om de inte hittar något. Det finns  ingen tvekan om att telechatter, online-dating och tjänster är där de flesta möjligheter finns. Det är mer koncentrerat med människor som söker efter samma sak, och de flesta är redo att berätta lite om sig själv. Man är dessutom fri att vara sig själv, eller dölja någon del av sig själv som man inte vill visa.

Alla på internet ljuger…eller?

Om det långsiktiga målet är att träffa människor i verkligheten så finns det ingen poäng att ljuga. Att kunna vara sig själv från början underlättar för många, det tar bort rädslan att ge sig ut på stan och leta. En blyg person kan flörta mycket lättare online än ute, t.ex. De största lögnerna online är troligtvis ålder och utseende. Detta är sådant som du kan ta reda på innan en eventuell träff, så det är därför du kan sluta oroa dig för det nu.

Ibland så gör man kopplingen att bara för att man inte lyckas hitta någon där ute så har man misslyckats. Och att därför vänder man sig till online dating. Att se online-dating som något för desperata människor är snarare misstaget. Det är för att online-dating och tele-dating har många fördelar som inte dating på traditionellt sätt har. En av de största är urvalet då du har mycket mer att välja på. Du kan prata med flera människor samtidigt och lättare ta reda på om ni skulle kunna passa ihop. Ett annat misstag man kan göra är att tro att det är ett dåligt urval. Dvs att det bara är förlorare som vänder sig till såna här tjänster. Om du tänker så har du förmodligen uppfattningen att online-dating är mindre vanligt än vad det är. Det är faktiskt så att de flesta som letar efter något använder sig av en sån här tjänst.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154