Varför du inte bör vara rädd


För dig som inte testat Telechat ännu så kan det kännas lite skrämmande att slå ett telefonnummer och börja prata med någon.

Du kan vara nervös över flera olika anledningar:

1. Du vill inte göra bort dig:

Det är ju precis det här som är så himla skönt med att träffa nya personer via telefon eller via internet, eftersom du inte behöver se personen i ögonen. Om du rodnar eller gör något jättepinsamt, så är det ju bara att lägga på! Sedan så kan det ju vara lite kul, att testa dig själv och göra dig lite nervös, det kan bli lite mer spännande då. Se det som en övning för att prata med nya människor i verkligheten kanske. Men observera att telechat är inte bara för dig som är för blyg för att prata med människor i verkligheten eller dejta i verkligheten – telechat är riktigt roligt och någonting för alla som har lust att teleprata lite.

2. Du vet inte hur det fungerar:

Lugn! Det finns tydliga instruktioner på linjen du ringer. Ja iofs så beror det på vilken linje du väljer såklart. Men på sidan så har jag rekommenderat ett par stycken som ger dig tydliga instruktioner. Du kan också gå in på tjänstens hemsida och läsa, där står det oftast exakt hur det går till. Annars fungerar det normalt sätt så att du ringer ett nummer helt anonymt och säkert, det dras på telefonräkningen (billigt så det nästan inte märks) och du får välja vem du vill prata med.

3. Du är osäker på om tjänsten kommer lura dig på pengar

Välj en tjänst med gott rykte. Så är det med allt i livet, man väljer något som andra rekommenderar. Jag rekommenderar Myshörnan och det har jag alltid gjort! Bra och trevlig support också. Dessutom är det inte överdrivet dyrt som andra tjänster, och är dessutom mycket bättre.

Något annat du känner dig nervös över så skriv det i kommentarerna så ska jag försöka lugna ner dig!