Vad vill kvinnor på första dejten?


Att vara nervös inför en första date är inte konstigt. Oavsett om man har träffat personen förut eller om man bara har pratat online eller kanske via tele-chat. Om man har pratat lite online eller via telechat förut kanske man har en del förväntningar. Man vet om att man kanske har fått fel intryck och därför blir man nervös bara av tanken på att personen inte alls är som man tror.

Om man har pratat via telechat innan så kan man känna sig lugnare. Man får en chans att förbereda sig på ett annat sätt och lättare planera en date som passar. Så det är det som är fördelen.

Kanske vet man inte alls hur man ska beté sig på en första date. Även om man har gjort det förut så känns det kanske aldrig som det känns som man vet. Det kan kännas bra att veta vad man bör fokusera på för att få en så lyckad första date som möjligt. Här kommer lite tips på vad tjejer tycker är viktigast på en första date. Det är:

  • Känna sig bekväm och säker
  • Killen är en gentleman
  • Skratta
  • Vara en bra lyssnare
  • Att se fräsch ut

Det viktigaste är att få en tjej att känna sig bekväm på första dejten. För det första är tjejer ganska svåra att i överhuvudtaget träffa efter att ha pratat online, så då är det viktigt att du inte sabbar planerna efter att ha fått hon att tacka ja.

Säkerheten

Tjejer berättar alltid för någon om de ska ut på en date. Det är för säkerhetens skull och för att de ska kunna känna sig säkra. Därför är det viktigt att du berättar för henne vart ni ska om ni aldrig har träffats förut. Se också till att det är relativt centralt med människor runtomkring. Det kan vara bra att välja ett ställe som hon känner till. Du bör inte ändra planerna precis innan ni ska träffas, då kan hon bli orolig och ställa in.

För att få en tjej att känna sig bekväm så krävs det att du inte dominerar hela daten. Försök att hålla en bra balans genom att lyssna och prata. Vissa tjejer är bra på att prata och kan lätt komma på saker att säga, dessa kan du ställa mycket frågor och lyssna. De finns också de som är mer introverta och inte uppskattar att du ställer för mycket frågor, men däremot att du är den som leder konversationen och bjuder in henne till att fortsätta. Försök alltså att identifiera om din date är introvert eller extrovert. Prioritera din date till varje pris, så sitt inte med din telefon eller kolla på andra kvinnor.

Om du tror det är rätt att röra vid henne på något vis. T.ex. genom att hålla hand. Så fråga innan om det är okej, speciellt på en första date. Det kan vara snabbt också, och uppskattat om du håller lite distans efteråt. Om du får hålla i handen någon minut så försök inte göra det till något mer, då kanske hon börjar bli rädd.

Få henne att skratta

Få din date att skratta för att få hon att känna sig mer bekväm. om konversationen blir för allvarlig så kanske hon blir nervös. Det är lättare för tjejer att lita på en man om de har kul tillsammans.

Förutom att göra en kvinna bekväm på en första date så är det viktigt att ge en bra dos med komplimanger. De flesta tjejer tycker att det är viktigt på första daten. Tänk också på att inte överdriva eller säga saker som alla säger. Försök att hitta något som passar henne. T.ex. om ni har en konversation säg att du tycker verkligen om hur hon tänker. Det är en komplimang som handlar om hennes personlighet och det uppskattar tjejer, snarare än att du fokuserar på utseendet bara.

Gentleman

Var en gentleman och vänta på din date innan den ska börja. Kvinnorna uppskattar att träffa en gentleman. Det är också uppskattat om du betalar för middagen. Många tjejer kan ta det väldigt dåligt om du inte gör det.

Saker du inte ska göra på en date är att vara oförskämd mot personalen på en restaurang, komma för sent, eller fråga om du får smaka på din dates mat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154