Vad kan man säga till en tjej på telefon?


För att hålla ett bra samtal med en tjej så behöver man kunna lyssna och prata för sig själv. Om det är en första date över telefon så behöver man visa intresse av att lära känna tjejen (eller killen). Att fråga rätt saker i rätt ordning kan ge ett gott intryck. Om man gör ett gott intryck finns det chans att man får träffa tjejen i verkligheten eller prata mer på telefon.

prata med tjej på telefon

Man vill inte ställa för personliga och djupa frågor. Det kan fort bli obekvämt för den som får frågan. Man kan börja med att fråga ”Hej, hur mår du?”, men börja inte genast efter det med frågar som ”Så, vem är din favoritperson i hela världen?”. Ställ lätta och roliga frågor till att börja med.

Ställ följdfrågor så att konversationen blir naturlig. Till exempel så kan du fråga ”Vad gillar du för slags mat?” och när du har fått svaret så kan du fråga ”Jaha, lagar du mycket sådan mat?”. Ibland kan det komma upp någonting i svaret som du kan fråga vidare; till exempel så kanske du får ett svar att hon växte upp i Afrika där mycket afrikansk mat lagades och det är därför hon tycker om sådan mat. Då kan du ställa en följdfråga som ”Hur var det att växa upp där?”. Men som sagt, kom ihåg att inte bli för personlig, du bör märka om hon inte gillar att prata om det. Om hon inte svarar så engagerat kan det vara ett tecken på att ni bör prata om något annat. Ovanstående är för att du ska ändå gå in på djupare samtalsämnen för att det inte ska bli en tråkig konversation. Det viktiga är att det blir naturligt. Det är så ni får en så kallad ”connection” eller ”klickar med varandra”.

Det här med att det ska vara en naturlig konversation är viktigt för att det ska kännas bekvämt att prata med varandra och även roligt. Om du ställer för mycket frågor kan det kännas som en intervju. Gå inte från ena frågan till den andra. Ett samtalsämne bör hålla i minst 5 minuter. Ställ därför breda öppna frågor som kräver mer än ett ja och nej svar.

Var förberedd på att få svara på samma frågor som du ställer. Förhoppningsvis så inser tjejen eller killen att man bör ställa frågor tillbaka. Så om du ställer frågan om vilken mat personen gillar så kommer du förmodligen få den frågan tillbaka. Var inte för snabb med att berätta om dig själv medan din tele chat dejt svarar. Det behöver inte komma direkt efter hennes svar heller, det kan komma efter att ni har pratat om henne ett tag.

Med vissa personer är det svårt att hålla en konversation. Tänk på att det krävs två personer för att en konversation ska gå dåligt. Det behöver inte vara ditt fel. Ibland får du bara ja och nej svar hur mycket du än försöker och det kan bero på flera anledningar. Det kan vara så att personen är blyg, är inte intresserad av att prata om sig själv och vill prata mer ”intimt” eller så är personen helt enkelt sämre än dig på att prata på telefon. Så hur löser man det? Om du verkligen är intresserad av personen så ge det lite tid, annars så är det inte konstigt om man väljer att avsluta sitt intresse till personen.

Här kommer lite ”lätta och roliga frågor” som du kan ställa innan ni har lärt känna varndra bättre.

 1. Har du några roliga tele chat historier?
 2. Vad är det pinsammaste du någonsin har gjort?
 3. Vad gör du när du chillar?
 4. Favorit skådespelare? Favoritfilm?
 5. Katt eller hund?
 6. Tränar du?
 7. Vad är det konstigaste faktumet med dig?
 8. Öl, vin eller kaffe?
 9. Om du tog pensionen idag vad skulle du göra?
 10. Vilken superkraft skulle du vilja ha?
 11. Vad skulle du göra med pengarna om du vann på lotto?
 12. Gillar du att städa?
 13. Vad för mat skulle du välja om du bara fick välja en maträtt för resten av ditt liv?
 14. Vad brukar dina vänner säga om dig när de ger dig komplimanger?
 15. Har du ett smeknamn?
 16. Berätta en hemlighet?
 17. Har du några tatueringar eller piercings?
 18. Om du fick resa någonstans just nu vad skulle du välja?
 19. Spelar du något instrument?

Mer intima och djupa frågor:

 1. Hur var det att växa upp i [fyll i]?
 2. Tänk tillbaka på den bästa julen du någonsin haft? Hur var det?
 3. Vad är en av dina första minnen?
 4. Vad är viktigt för dig?
 5. Har du några gosedjur?
 6. Vad är du mest stolt över?
 7. Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
 8. Är du närmast din mor eller far?
 9. Om du fick göra vad du ville med ditt liv utan rädsla eller risk för att misslyckas vad skulle du välja?
 10. Är du en bra vän?
 11. Om du fick ändra något om dig själv vad skulle du välja?
 12. Har du något mål i livet just nu?
 13. Har du passion för något just nu?
 14. Vad är du mest osäker över?
 15. Läser du böcker och har en bok någonsin ändrat ditt liv?
 16. Är du nära din familj?
 17. Om du bara hade 6 månader kvar att leva vad för 3 saker skulle du prioritera att göra
 18. Är du romantisk?
 19. Berätta om din bästa vän
 20. Berätta om din familj

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154