Sms lekar med en tjej eller kille


sms lekar

Ibland så har man ingenting och säga på sms. Då kan det vara roligt att starta en sms lek. Det fungerar på telefon också. Varför ska man göra detta? Om du har fångat intresse för en tjej eller kille så är det viktigt att försöka hålla intresset igång. Det kan man inte göra med samma sms varje dag. Att vara lite lekfull och göra sms lekar kan alltså få den andra tycka du är rolig och intressant. Hur som helst så kan det leda till att man får veta massor av roliga saker om den andra personen och det kan vara en riktig ”ice-breaker” om ni precis har börjat snacka.

Här är lite tips å sms lekar jag har samlat från internet.

Would you rather

Du har kanske kört en version av denna någon gång. Det är väldigt enkelt och kräver inte att man behöver gå igenom massa regler. Det fungerar lika bra på telefon, sms som face-to-face. Det som är bra med denna lek är att den passar alla, frågorna kan anpassas efter intresse och man får veta mer om varandra. Dessutom kan det leda till roliga debatter mellan er två.

Hur man gör: Det går ut på att man frågar ”Skulle du hellre [alternativ 1] eller [alternativ 2]. När den andra har svarat är det deras tur att fråga. Till exempel: ”Skulle du hellre bara äta 1 sak för resten av ditt liv eller aldrig känna någon lukt?”. Eller ”Skulle du hellre aldrig ha sex eller vara vegan?”.

Sångtexter eller filmcitat

Denna lek passar för den eller de som är intresserade av film eller musik. Det kanske också kan fungera med annat som ”svenska kändisar”, ”politiker” eller ”Youtubers”. Denna lek passar inte alla, främst kanske de är för de som är väldigt intresserade av något av ett specifik ämne och besitter lite tävlingsinstinkt.

Hur man gör: Skriv en bit av en låttext eller ett citat från en film. T.ex: ”Nobody puts baby in a corner” och vänta på vad den andra gissar. Om ni inte har kört denna lek förut kan du lägga till ”Gissa filmen” i ditt meddelande. Rätt svar? Dirty Dancing.

Roliga tillägg: För att göra det ännu svårare kan ni lägga till straff. Det kan vara vad som helst, använd din fantasi. Men till exempel kan det vara om ni har ”låttexter” som ämne så kan straffet vara att om man svarar fel så måste den som svarar fel ringa upp eller spela in när man sjunger den låten. Alternativt kan en rolig twist vara att den som utmanade får straffet. Den senaste versionen fungerar så att det handlar om att lista ut vad den andra har kunskap om.

20 questions

Denna lek passar alla och svårighetsnivån kan anpassas.

Hur man gör: Bestäm dig för ett objekt/individ och berätta ämnet för den andra. Det kan vara ett djur, tv-stjärna, sångerska, en svensk, politiker, mat, eller familj (hoppas du förstår). Berätta ämnet för den andra men håll objektet hemligt. Efter det så har han eller hon 20 frågor på sig att komma fram till rätt svar. Det får bara vara ”ja eller nej” frågor och förstås så får du bara svara ”ja” eller ”nej”. T.ex. om ämnet är ”djur” och du har bestämt dig för ”häst”. Så kommer han eller hon börja fråga om ledtrådar så här: ”Är det ett stort djur?” och du svarar ”ja”. Och hen fortsätter med en ny fråga ”Är det ett vänskapligt djur?” och du svarar ”ja”. Och till slut om hen kommer fram till rätt svar så frågar hen ”Är det en häst?”.

Skapa en historia

Denna lek passar alla med lite kreativitet. Observera att den kan anpassas lite efter vad ni tycker är roligt. Man kan göra en riktigt läskig historia, en söt historia, en kärlekshistoria eller kanske något mer sexuellt.

Hur man gör: Påbörja historian med en mening som den andra ska fortsätta med en till mening. Om ni är väldigt engagerade kan ni utöka det till flera meningar. Det kan börja med att en skriver ”En gång så gick den 30åriga mannen Albert ut från dörren och…”. Så får den andra fortsätta med t.ex. ”på andra sidan gatan stod en tant och grät för att hennes katt var fast i ett träd”. Och så fortsätter man.

What if…

Denna lek passar alla och blir intressant när man får veta hur den andra tänker och gör i olika situationer.

Hur man gör: Fråga den andra om ett scenario och hur hen skulle göra i en sådan situation. Till exempel: ”Vad skulle du göra om du fick 3 önskningar? Om du fick välja vad som helst förutom att få fler önskningar?” eller ”Vad skulle du göra om Britney Spears ringde dig nu och frågade om du ville äta middag med henne?” eller ”Vad skulle du göra om du fick chansen att vara med i tv-programmet Vem vill bli miljonär och förstås sändas på tv?”.

Detta var bara några exempel, det finns många fler som till exempel ”sanning eller konsekvens” eller bara skicka roliga bilder till varandra.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154