Skillnad på telechat och online dejting


Det är stor skillnad mellan att prata med någon på telefonen och att skriva med en person. Ansiktsuttryck, kroppsspråk och utseende syns inte i någon av fallen. Men när man pratar i telefon så hörs rösten och det spelar en väldigt stor roll för en konversation.

Det går därför inte att säga vad som är bäst. Men jag skulle säga att telechat är roligare än att bara skriva. Det är dessutom snabbare än online chatt eftersom man snackar i realtid med varandra. Det går inte att vänta med svaren och därför blir det lite mer spännande och genuint. En riktig telechattare har övat på det länge och vet hur man för en konversation lätt på telefon. Medans andra tycker det är svårt o är blyga även på telefon. Hur som helst så är telechat mycket lättare för en blyg person än att dejta i verkligheten. Det är roligt och utmanande och med rätt inställning så förstår man att man har ingenting att förlora. Det finns ingen som vet vem man är.

På grund av att man ringer in anonymt och ingenting sparas så kan man säga att telechat är säkrare än online chatt. Profilerna i online dejting tjänster sparas, chatter sparas och bilder sparas. Det är också säkrare med kostnader. På telechattar så är det tydliga priser med enkla villkor, av egen erfarenhet. Medans på online chat så är det ibland bindningstid och oväntade kostnader. Det är också ofta dyra kostnader att vara med i en online dating tjänst. Dessutom så känns det mer anonymt än att lägga upp en profil på en hemsida. När man väl pratar på telechatt så får man välja i stunden vad man vill säga.

En annan skillnad är att det finns mycket mer profiler på online dating tjänster än på telechatt. Det är på både gott och ont. Det finns mycket ”catfishers” på online dating, alltså någon som låtsas vara något de inte är. Till exempel en man som låtsas vara en kvinna och lurar dig på pengar. De telechattar som finns har alltid tjejer och killar på luren och åtminstone så vet man att det är en riktig person. Som sagt så är det mer genuint med telechat.

Det är mycket enklare och går mycket snabbare att använda dig av teletjänster (Fritt forum). Det är bara att ta upp telefonen och slå in ett nummer. Via internet-dejting måste du skapa en profil, registrera dig, oftast lägga in konto-uppgifter och det tar en väldans tid. På köpet av det så kommer också säkerheten.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer