Roliga lekar över telefon


Kanske har du ett förhållande med någon där ni pratar mycket på telefon. Kanske är det ett distans-förhållande. Det är ju normalt att efter ett tag så börjar samma samtalsämnen komma upp och det blir tråkigt. Den här nykära känslan kan försvinna lätt då. Och om du försöker få en tjej att tycka om dig, eller tvärtom, så är det ju viktigt att man inte bara säger samma sak varje dag. Därför ville jag sätta mig ner en stund och skriva ihop 10 stycken olika spännande lekar ni kan göra över telefonen!

21 frågor som är ett väldigt enkelt men roligt spel där du  och din partner kan i tur och ordning fråga varandra en personlig fråga. Förbered frågor innan, så du vet att du får till en riktig intressant konversation. När detta sen är över, då kommer ni veta mer om varandra och ni kommer också ha massa att diskutera.

Jag har aldrig This är ett spel när ni helst ska dricka någonting men det duger väl med té, juice eller vatten och ni säger i tur och ordning ”Jag har aldrig gjort…x” (x= t.ex. aldrig spytt) och om partnern har gjort det så måste de ta en klunk från sin drink. Så då vet du om din partner har gjort det eller inte.

Två sanningar och en lögn I detta spel så ska ni i tur och ordning säga 2 stycken sanningar om dig själv och en lögn. Din partner ska gissa vilken som är lögnen! Kan förstås modifieras så det blir bara en sanning och en lögn.

Sanning eller konka är väl en av de lekar de flesta känner till och det går ut på att man i tur och ordning frågar ”sanning eller konka?” och beroende på svaret så ska du då fråga en riktigt personlig fråga eller ge en utmaning alltså att din partner till exempel ska knacka på någons dörr.

Är du en X eller Y? Du frågar din partner är du en häst eller lejon t.ex., och så svarar de vad och varför.