Lär dig hur du ska hetsa upp din partner med bara din röst


Hur du pratar snuskigt med din partner handlar om vad du använder för tonläge, vilket kroppsspråk du använder osv. Det finns en hel del bra repliker att använda, men det viktiga är inte vad du säger utan HUR du säger det. Det kan gå väldigt fel om du inte gör rätt.

Här är lite repliker som kan funka i sängen:

”Bara ligg ner och låt mig ta hand om allt.”, ”Jag älskar att känna dina bröst mot min kropp” ”Fortsätt…”, ”Jag älskar hur du smakar”, ”Sluta inte, det känns så bra!”, ”Att du är så dominerande är så upphetsande”, ”Jag vill att du tar kontroll över mej”, ”Sluta prata och bara knulla mig!”, ”Jag vill aldrig att du slutar!, ”Jag vill att du kommer på mig”

Andra repliker som kan funka för att hetsa upp killen

”Se till att ha lite tid över ikväll. Jag har en överraskning till dig”, ”Jag shoppar underkläder nu. Vill du se vad jag har köpt?”, ”Gissa vad jag har på mig nu…”, ”Vilken tråkig dag! Om vi var tillsammans just nu vad skulle vi göra?”, ”Bli inte för trött, vi har fortfarande saker att göra…i sovrummet.”, ”Kom till mig ikväll, jag har en tårta du kan få slicka av mig.”, ”Jag älskar dina läppar… kan inte vänta på att få smaka de igen”, ”Jag är nästan hemma nu. Ta av dig kläderna och vänta på mig i sängen.”

Om du vill leverera på riktigt med hur du yttrcker dig så kom ihåg att tänka på dessa saker:

  • Tonen i din röst. Ibland kan en djup och själfull röst bilda den sexiga spänningen som behövs för att få honom eller hon att tänka på dig. Ibland så kan också en mer exalterad, varierad ton funka bra.
  • Hur snabbt du pratar. Att prata långsamt ger oftast mer resultat än att prata snabbt när du ska prata snuskigt.
  • Hur du använder din kropp medan du pratar. Om du säger till din kille, ”Jag älskar din rumpa i de jeansen”, men du kollar inte ens på honom och ditt kroppsspråk är helt på en annan nivå så kommer han att förstå att du inte ens menar det du säger. Håll en intensiv ögonkontakt och rör vid honom – då kommer det bli mycket mer effektivt.