Hur får du långdistans att fungera?


Långdistansförhållanden och hur du kan få det att fungera

Att visa känslor när man ses varje dag kan vara enkelt. Att ha sex kan vara ett enkelt sätt att visa att man älskar personen. När ni inte ses varje dag så måste du visa engagemang i förhållandet på ett annat sätt, och det är inte alla som klarar av det.

Vid ett långdistansförhållande kan det ibland vara svartsjukan som förstör allting. Du eller din partner kan bli nojig över att den andra är otrogen. Om du är en svartsjuk person, kanske inte ett långdistansförhållande är något för dig. Se över alternativ att flytta närmare din partner. Om du absolut inte vill det, kanske du inte tycker om personen tillräckligt ändå.

Om din partner bor så långt borta att det inte ens går att träffa varandra på helgen så kommer ni att träffas väldigt sällan. Då är det viktigt att göra de tillfällen ni ses väldigt speciella. Det kanske låter ytligt, men att ha pengar då och tid att kunna åka bort i två veckor är inte helt fel. Om du har ett jobb som gör att du måste vara där månadag-fredag 08-17 så blir det svårare, men om du har ett mer fritt jobb och kan jobba hemifrån är det lättare! Och om du har pengar kanske ni kan åka bort någonstans roligt.

Om livet suger 80% av tiden, vilket är tiden då ni inte träffas, då är det inte värt. Om du ska i flera månader räkna ner dagarna och vara super-deprimerad för att ni ses så sällan, kanske ni ska se över förhållandet.

Viktigt i ett distansförhållande är att verkligen vara engagerad! Du måste ringa, du måste smsa, du måste höra av dig! Skicka kanske en romantisk gåva. Du måste hålla kärleken vid liv! Om ni inte gör detta, så kanske det är bättre för er båda att hitta en kk där du bor…

Sex är viktigt i förhållanden, ja! Men är det de enda sättet att få lite njutning via fysisk närvaro? Nej. Skicka lite nakenbilder, onanera framför Skype och dela med dig av de sexiga fantasierna ni har om varandra!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154