Hur du tar dig ut från friendzone


Ajaj, jag förstår dig. Det kan kännas väldigt jobbigt om tjejen du gillar bara behandlar dig som en vän. Bara pratar om andra killar, och du blir kanske till och med utnyttjad känslomässigt.

Det är inte lätt att ta sig ur friendzone. Men det viktigaste att komma ihåg är att du kan inte tvinga en tjej att gilla dig, och om du gör det så har du ännu mindre chans. Det är dina handlingar som gjorde att du hamnade i friendzone från första början. För att ta dig ur måste du ändra på hur du betér dig helt enkelt. Att prata sig ur det går inte, det går inte att förhandla för att bli omtyckt. Det går inte att berätta för en tjej varför du är så mycket bättre, det är helt enkelt oattraktivt.

Utseendet definieras av din personlighet och dina handlingar också.

Det är inte hur du ser ut som gjort att du hamnat i friendzone. Utseendet spelar roll det stämmer, men du kan vara hur ful som helst och ändå få en tjej att bli attraherad av dig. Utseendet definieras av din personlighet och dina handlingar också.

Försök inte mera, försök vara smartare

Det du gjort innan har ej fungerat, så försök inte göra ännu mer genom att ställa upp för hon hela tiden. Eller kanske till och med betala för massa saker. Du måste göra något annorlunda än vad du har gjort förut.

Ju mer du tycker synd om dig själv desto djupare ner i friendzone hamnar du

Att du hamnade i friendzone är något du måste acceptera. Bli inte arg och desperat och anklagande. Tänk inte tankar som ”tjejer gillar inte snälla killar som jag”, för det är verkligen inte problemet. Försök fundera ut varför du hamnade där. Har du varit en idiot eller är det hon som är en idiot? Behandlar hon dig dåligt så kanske inte hon är värd din uppmärksamhet ens. Men om hon fortfarande är värd det, då ska du inte tycka synd om dig själv, för ju mer du tycker synd om dig själv desto djupare ner hamnar du i friendzone.

Eftersom du är i friendzone så är det förmodligen så att du ställer upp för hon som om du vore hennes pojkvän, men hon ger ingenting tillbaka. Du måste sluta upp med detta och skaffa dig ett eget liv. Hon tycker förmodligen inte att det är attraktivt att du är så ”besatt” av henne. Om du försöker ändra på ditt beteende genom att lägga om lite fokus från henne till annat, så ska du se att du kan ta dig ifrån friendzone.

Helt enkelt om du slutar tycka synd om dig själv och har ett eget liv, så kommer hon att behandla dig mindre som friendzone killen. Om hon bara vill vara din vän, så kommer ni att förbli vänner. Men det finns en chans att hon börjar tycka att du är attraktiv när du ger andra uppmärksamhet snarare än bara henne.

Kvinnor är tävlingsinriktade och hon gillar en utmaning. Om du börjar dra dig ifrån henne kanske hon blir avundsjuk, så låt hon jobba för dig istället. Ge det lite tid, men om hon aldrig ger dig någon uppmärksamhet efter att du tagit dig ur friendzone har du förmodligen hittat en annan tjej som uppskattar dig mer.

Det är därför det är viktigt att ta dig ur friendzone, för det är nästan ett ohälsosamt tillstånd. Du behöver gå vidare och ge dig själv den uppmärksamhet du förtjänar!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154