Hur du ökar dina chanser hos kvinnor


Presentera dig själv så att du ser så bra ut som möjligt! Om det är på en tele chat profil så kan du till exempel ta med en bild på din snygga bil. Få med några av dina bästa egenskaper så att dus er så attraktiv som möjligt. Då får du fler chanser. Om du ska träffa någon i verkligheten så ta på dig de kläder som ger dig bäst självförtroende och tro på dig själv.

Gå inte bara efter de snyggaste killarna eller tjejerna. Ofta så hittar man det attraktiva med en person om man lär känna de lite mer. Om du är lite mer nyfiken för varje person du ser så har du mer möjligheter. Dessutom är det attraktivt att vara nyfiken och vilja veta mer.

Särskilt om du är vuxen vilket jag förmodar så är det attraktivt att vara mogen. Som kille kan det hjälpa att byta sin stil lite grann för att verka äldre och därför attrahera fler kvinnor. Och det handlar inte speciellt om ålder, det handlar om att se mogen ut. Om du har på dig guns’n’roses tröjan så kommer du förmodligen attrahera fler män än kvinnor så tänk på det!

Att gå på gymmet är inte överskattat. Om du aldrig rör på dig kommer du att vara mindre attraktiv, och du måste göra det valet att röra på dig mer. Du behöver inte nödväntigtvis träna, men att gå på promenader och i alla fall göra något är ett måste om du vill ha en tjej. Det handlar om att visa att man tar hand om sig och är frisk. Ingen vill ha någon som bara ligger i soffan och äter nachos och aldrig diskar. Om du tränar regelbundet också och har lite muskler är det såklart ett stort plus.

Personlighet är viktigt och att vara snäll är en av de egenskaper som är eftertraktade men ofta inte minns. Var generös, ge komplimanger (men inte för många) och visa att du är en bra person som också respekteras. Det är också viktigt att vara rolig och få den du träffar att skratta, det är väldigt attraktivt! Ödmjukhet är också viktigt. Det kan du visa genom att till exempel vara en bra lyssnare.

Att se stolt ut och visa gott självförtroende är attraktivt, men det är minst lika viktigt att våga visa sina svagheter också. Ingen är perfekt och ingen har en bra dag varje dag. Det är många som tycker att de som alltid är positiva och glada är lite konstiga och mindre attraktivt. Det är mer attraktivt att visa känslor då och då.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154