Hur du kan bli sexig som man


Att vara sexig är väldigt viktigt om du vill få en flicka på fall. Det är det som kommer få henne att inte kunna slita blicken från dig, trots att hon vet när det är alldeles för uppenbart och inte alls likt henne.

Tro på dig och tro på din manlighet.

Du bör vara stabil och säker med dig själv. Du behöver alltså inte skryta om dina framgångar och vara orubblig med att överkomma personliga rädslor och hinder. Så acceptera dig själv. Försök inte komma på en förklaring eller ursäkt till vem du är eller hur du beter dig i världen. Folk kommer inte acceptera dig om du inte accepterar dig själv. Så försök att ta itu med dina största problem. Tänk efter om det verkligen är problem också. Du ska vara säker där du står och ha ett syfte med var du vill i livet. Kvinnor beundrar män som vet var de ska och aktivt jobbar med att komma dit.
Kom ihåg att vara självsäker och att vara arrogant är två helt olika saker. Att vara självsäker innebär inre styrka och arrogans är något på utsidan. En arrogant man spenderar mycket tid på att få andra tycka att han har rätt och inte kan göra något fel. En självsäker man involverar sig inte alls på det sättet och bara vet att ingen är perfekt. I stora drag är det så alltså…

Var den sexigaste versionen av dig själv!

Du vill att personen ska se dig för den du är, men det skadar inte att vara den bästa versionen av dig själv. Ansträng dig lite för att se stilig ut för kvinnorna. Det du väljer att ha på dig ska vara tvättat och stryket. Ha ej på dig byxor som visar dina underkläder. Ha på dig deodorant. Ta en dusch varje dag är obligatoriskt. Borsta tänderna två gånger om dagen. Raka dig. Plocka dina ögonbryn, specifikt ta bort allting som liknar ett uni-brow. Se ut som att du bryr dig. Det är ett bra sätt att vara på. Det får det att se ut som du inte har några ekonomiska problem och att du kan ta hand om en kvinna lika bra som du kan ta hand om dig själv.

Var duktig på att föra en konversation.

Du ska kunna öppna utan rädsla i dina ögon, du ska kunna tolka en kvinnas kroppsspråk och förstå situationen. Det är svårt och det tar ett tag att lära sig. Egentligen är det väldigt sexigt att kunna ta initiativ överhuvudtaget, ett enkelt ”hej” är sexigt nog. Sen så finns det andra uppenbara saker som du inte ska göra, till exempel att svära. Att höra en kille svära är mycket oattraktivt. Var avslappnad med hur du pratar men inte på det sättet att du börjar svära, var rolig istället! Kvinnor älskar en rolig kille. Det finns något sexigt i det.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154