Hur du ger komplimanger till en tjej


En tjej vill känna sig uppskattad och älskad. En tjej älskar uppmärksamhet och speciellt från killar. Ge en tjej komplimanger som handlar om hennes utseende men också hennes personlighet. Om du bara ger komplimanger om hennes utseende så verkar det lite ytligt. Hon vill känna sig som att hon har allt!

Balans

Försök att ha lite ”balans” när du ger komplimanger till en tjej, och gör det inte till för mycket. Om det blir för mycket så blir det nästan som att du ber om någonting tillbaka för att du är så snäll.

Säg inte något som ”du är het”, det låter lite enkelt och tråkigt. Säg något i stil som ”vacker”, ”söt”, ”charmig”. De är lite roligare att göra och har lite känslor bakom sig.

Om du ska säga någonting om hennes personlighet så bra! Men nu är det extra viktigt att du är ärlig. Komplimanger om en tjejs personlighet som går bra får en tjej att känna sig som att du gillar hon för den hon är. En bra sådan komplimang kan vara t.ex.  ”Varje gång vi är tillsammans så har vi så jäkla kul” eller ”Det känns som att du och jag kan göra riktigt tråkiga saker tillsammans men ändå så blir det kul!”.

Unika komplimanger

Att ge unika komplimanger är bra komplimanger! Det är bra att ha några generella komplimanger ibland men du ska lika ofta kunna ge unika komplimanger. Ta och fundera på vad som är så speciellt med din tjej, vad är unikt med henne. Det kan till exempel vara hennes ögon. Säg inte något i stil som ”Du har fina ögon”, utan försök att göra det med lite mer känsla. Det kan t.ex. vara ”Jag älskar när du har på dig färgglada kläder, speciellt lila, det tar verkligen fram dina gröna ögon!”.

Eller om hon har ett fint leende kan du säga något i stil med ”Ditt leende är det sötaste som finns. Varje gång du skrattar eller ler så mår jag bra!”.

En oförväntat komplimang

Till sist så vill jag nämna att ge en bra komplimang är jättebra, men att ge en bra komplimang vid rätt tillfälle är ännu bättre. Det bästa sättet är att ge hon en riktigt bra komplimang när hon minst förväntar sig det. Det kan komma helt från intet, överraska henne och pussa på henne och visa hon hur hon får dig att må. Och sen ge henne den där komplimanger! Hon kommer att smälta som en iskub i solen. Berätta för henne att hon är det viktigaste för dig och att du bara vill göra henne glad.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer