Hur du får till en bra date


På en date så vill man lära känna den andra personen. Man vill att konversationen ska flyta på och att det ska kännas naturligt. Så försök inte att vara någon annan än du är, slappna av och om personen inte gillar den du är så är det ingen match ändå. När man försöker för mycket så blir det onaturligt. Det du kan försöka med är dock att anstränga dig lite genom att ha på dig dina bästa kläder och se till att vara uppmärksam på din date.

Försök att vara den som är bäst på att lyssna. Om du är en god lyssnare på dejten så kommer det vara ett stort plus. Alla gillar någon som lyssnar på det man säger. Ställ frågor till den andra och var nyfiken! Det är dock viktigt att det blir naturligt. Försök att ställa passande frågor och inte för många på raken. Det får inte bli som en intervju. Försök att använda kroppsspråk för att se ut som en bättre lyssnare. Om du sitter med telefonen medan din dejt berättar något så är det väldigt dåligt. Titta personen i ögonen medan hon pratar men inte så att du stirrar.

Om personen inte ställer frågor till dig så är det dåligt från hennes sida. Det kan dock vara så att din dejt inte är så bra på att konversera med nya människor och kanske är lite blyg. Du kan ändå ge konversationen ett försök genom att ställa frågor först och sen berätta om dig själv. Berätta inte för mycket om dig själv och inte dina ”djupaste” hemligheter. Det är inte heller en god idé att berätta om något deprimerande. Det är inte passande för en första date.

Ett tips är att säga personens namn några gånger under tiden ni pratar. Det är för att det är charmigt när någon annan säger sitt namn och man blir smickrad. Att man säger den andras namn kan tolkas som att man verkligen är engagerad att vara där med just den personen!

Glöm att spela svårfångad och spela spel under dejten. Det är omoget. Lägg inga ”hints” och var inte svårtolkad. Till exempel, om du vill ha en andra dejt så fråga efter det!

Vad du har på dig spelar roll. Svart och enkelt är en säker väg att gå men många säger att färgen röd gör att man ser mer självsäker ut.

Om dejten går riktigt dåligt så behöver det inte vara ditt fel. Chansen är stor att den andra skäms lika mycket som dig och vill gå därifrån. Ett tips är att fråga om du kan följa personen hem eller till busshållsplatsen. På vägen hemåt kanske det redan har börjat bli bättre eller så kan ni båda slappna av snart då det är över!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154