Hon eller han svarar inte på telefon eller sms


Om en tjej inte svarar dig kan det betyda flera saker. Men här är några anledningar:

1. Hon är irriterad för att du skriver för mycket och vill ha lite space. Det är viktigt att visa tjejen uppmärksamheten hon förtjänar men låt det inte gå överstyr. Speciellt i början av förhållanden kan det vara viktigt att visa respekt för varandras liv. För att behålla respekten och attraktionen hos en tjej i ett förhållande måste du se till att du visar att du har egna ambitioner och mål i livet, snarare än att spendera all din tid och energi på en tjej.

I början av ett förhållande tycker tjejer om när man får mycket uppmärksamhet från killen och nöjder sig ofta med det. Men man kan inte bortse från att man måste behålla attraktionen mellan varandra. Och för att man ska vara intresserad av varandra måste man vara respektfull till varandra. Oavsett om man är tjej eller kille är det viktigt att visa att man strävar efter saker och har ambitioner. Man ska inte visa sig desperat som att kontakten med henne är det enda som är viktigt. Tjejer vill ha killar som kan stå på egna fötter och ansvara för saker i livet för att det visar att man kan ha en god framtid tillsammans.

2. Hon testar dig för att se hur du kommer reagera Ibland slutar tjejer svara för att se hur mycket makt hon kan få, eller för att se hur mycket killen bryr sig. Men här är grejen… Även om det kan vara kul för tjejer att känna att de har makt, så kan det leda till att hon tappar respekt och attraktion för killen. Så det gäller att ge och ta lite grann. Balansera uppmärksamheten du ger henne.

3. Hon vill inte prata med dig längre Tjejer är tyvärr inte alltid så tydliga och pratar ibland i gåtor. Kanske tror hon att hon brytit med dig redan men du har inte fattat det. Tjejer brukar inte säga ”det är över” tydligt och klart. Det bästa du kan göra är att ge lite space i några dagar och sedan om hon inte hör av sig så kan du fråga. Men om hon inte hör av sig på ett bra tag kan du bespara dig att fråga till och med. Du förtjänar bättre!

4. Hon är upptagen helt enkelt och måste lägga undan telefonen för att ha tid med sitt liv. Tänk efter, har hon ett jobb eller pluggar kanske? Respektera i sådana fall att tjejen försöker göra det hon kan för att nå sina mål i livet.har inte tid att chatta i telefonen hela tiden. Om tjejen är fokuserad på något, eller kanske har ett rikt socialt liv så kanske hon inte alltid har tid för dig.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154