Det här är en självsäker attityd


Självsäkra kvinnor och män försöker inte lista ut om den man är med gillar en själv, de bara antar det.

Om man är självsäker så vet man att man är bra, kompetent och älskvärd. Man kan lita på att den rätta personen kommer se detta och om inte så klandrar man inte sig själv. Detta resulterar i att man inte blir stressad och får massa ångest över den andra personen och bara utstrålar lycka och båda personerna i förhållandet mår bra.

Alla par är inte ett perfect match. Det gör inte att man är dålig som person om ett förhållande går dåligt, eller flera av förhållanden. Självsäkra män och kvinnor tar det inte personligt om den andra inte vill gå vidare i ett förhållande eller starta något.

Egentid och personliga gränser och att vara okej med det är bra självförtroende. Man ska prioritera sina behov, känslor och tar sig inte på ansvaret för någon annans.

Självsäkra kvinnor och män vet vad de vill

och accepterar inte att bli pressade till att göra något de inte vill. Man jobbar i enlighet med vad man är och vad man tror på och försöker inte ändra på sig själv eller sitt beteende för att hålla intresset uppe för den andra personen. En självsäker person visar sitt sanna jag i ett förhållande och är inte rädd för det. Man behåller sina intressen, vänner osv.

Att ha bra självförtroende är att lita på sig själv att göra de rätta valen. De börjar inte tveka på sina handlingar efter att man gjort dem och behåller stoltheten.

Om man är självsäker så känner man inte ett behov att berätta för alla hur bra man är. Det är bara de som har dåligt självförtroende som känner behovet att skryta. En kvinna t.ex. som gradvis berättar vem hon är och visar sina bra sidor är ofta något män tycker om och tycker är mycket mer spännande.

Självsäkra personer vet att man kan göra fel

Man behöver inte anklaga någon annan för något man har gjort fel.

Självsäkra personen stannar inte kvar i dåliga förhållanden. Om man inte är respekterad och uppskattad i ett förhållande varför är man då i ett förhållande? Ja det kan man fråga många men självsäkra personer stannar inte i en sekund i ett sådant förhållande. De som inte har bra självförtroende tror att det beror på en själv och att man kanske kan fixa det.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Feedbacks
Visa alla kommentarer

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 111 bytes written, possibly out of free disk space in /home/kontaktd/public_html/telechat.nu/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154