5 myter i en relation 1


  1. Om han eller hon älskar mig nog så kommer han eller hon att sluta med de dåliga beteenden han eller hon har! Och om han eller hon inte ändrar på sig så kan jag fixa det! Kanske om han eller hon verkligen älskar sig själv tillräckligt finns det en chans att de ändrar på sig själva men du kommer inte kunna ändra på hur han eller hon är.
  2. Ett förhållande som håller för evigt är lyckat och ett som inte håller är ett misslyckande. Att göra slut betyder inte att det är misslyckat, att du gör slut kan vara det bästa och väldigt lyckat. Du var smart som tog dig ur, det var inte ett misslyckande. Också så om du har ett förhållande hela ditt liv som aldrig tar slut betyder det inte att det är lyckat, det kan också vara helt värdelöst. Kvalité inte kvantitet! Right?
  3. Han eller hon kommer att göra mig lycklig och göra mig till den bästa människan jag kan bli!  Ta dig en titt i spegeln och se dig själv som en bra människa, ingen annan människan ska vara den som gör dig till den bästa människan, det är du som gör dig själv till din bästa människa!
  4. Relationer är 50/50! Neej nej, så fungerar det inte, en relation är ditt 100% och den andra personens 100%! Båda ska ge allt!
  5. Att få ett ordentligt avslut från den andra. Avslut är något du ger dig själv, låt inte någon annan hindra dig själv från att gå vidare och viktigast låt inte dig själv tro att det är den andra som ska få dig att gå vidare.
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentera
Oldest
Newest Most Voted
Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
Anna
5 years ago

Att säga att man älskar sin partner är så himla viktigt även om man inte tror det. Säg det bara fast det är onödigt annrs kanske partnern din inte förstår det